Finale Stobreča odgođeno za siječanj: POZNAT KONAČAN RANKING BALOTAŠA

Nova podloga na Gripama: RADNA AKCIJA JAKIH SNAGA BOĆARSKIH KLUBOVA
27 prosinca, 2018
Jelsa 3+2 – Božićni turnir: MATELJAN, ŠTRADIOT, PETRIĆ I MATIJAŠEVIĆ PRVI
28 prosinca, 2018

Finale Stobreča odgođeno za siječanj: POZNAT KONAČAN RANKING BALOTAŠA

Odgađanje finala parova u Stobreču za siječanj znači da nadmetanje neće ponuditi bodove za Ranking igrača ove godine što je nedvojbeno presedan za ovo fantastično nadmetanje. „Parovi (2+1)“ koji su u toku ih neće ponuditi u niti u sljedećoj sezoni pa možemo konstatirati da će ovo biti prvo natjecanje u Stobreču na kojem će si igrači priskrbiti ukupno nula bodova za Ranking. Nakon finala u kojem sudjeluju Mate Pavešković i Ivan Palversa protiv Petra Bilokapića i Nediljka Juričića, jako vjerovatno slijedi novo nadmetanje, a nada svih poklonika balotanja je da se ono neće protegnuti u 2020.godinu, sa istim bodovnim epilogom.

Obzirom da više do kraja sezone završnica nadmetanja nema, poznati su parametri i imena koja će zauvijek biti upisana u „POVIJEST“ balotanja po staro – dalmatinskim pravilima u igri sa špondama i gumom i to: RANKING , GODIŠNJA POSTIGNUĆA  i  REKORDI .

40-ak dana traje rok za sugestije, u slučaju da je neki od parametara krivo izračunat, putem rubrike „KONTAKTI“. Također, dostupni su „KRITERIJI“ za Poredak igrača 2019, koji po prvi put uključuju pojmove „Grand slama“ i „Bonus bodove“.

Broj bodovanih nadmetanja u 2018.godini bio je 18, a za očekivati je da će nova, 2019. godina ponuditi otprilike jednake brojke.

Comments are closed.