GORNJA BRELA SANJAJU DVORANU: Toni Škrabić Pako stvara momčad snova

Finale Jesenica: MILIVOJ JUGINOVIĆ MIDA I TONĆI JERIĆ NAJBOLJI
29 ožujka, 2019
Boćarski savez SDŽ: IVO VISKOVIĆ NOVI PREDSJEDNIK ZBORA SUDACA
2 travnja, 2019

GORNJA BRELA SANJAJU DVORANU: Toni Škrabić Pako stvara momčad snova

Boćarska sezona prve i druge lige se tek približava kraju, a nagađanja i naklapanja o mogućim transferima kao da su već na vrhuncu. Nebi bilo prvi puta da vrlo rano ugledamo pokoji jaki transfer, a ono što je top tema u balotama i šire posljednjih nekoliko dana je projekt u Gornjim Brelima, koji navodno želi podržati skupina investitora.

Naime, lokalne vlasti i spomenuti investitori žele dati punu podršku legendarnom boćaru iz Gornjih Brela Toniju Škrabiću Paku da u Brelima oformi školu boćanja, konkurentnu seniorsku momčad, pa po potrebi i momčad snova.

Nije svako dijete za rukomet ili nogomet. Postoje potrebe društva za razvijanjem aktivnosti za one koji nisu najbrži ili one koji najdalje skaču. Preciznost, izdržljivost i psihološka stabilnost su parametri koji dominiraju boćanjem ovoga momenta. U skladu s tim boćanje je idealan sport za širu populaciju. Dvorane za boćanje su iskoristive za ostale sportove, poput Judoa, Tae-kwon-dooa u vidu održavanja sportskih natjecanja u istima, pa i samih treninga.

Zbog svega toga, Pako je u poziciji da dobije podršku za izgradnju četiri boćarska terena u Brelima, a nakon toga i natkrivanje istih po uzoru na Hvar (Jelsa) i Brač (Sutivan). Što će do kraja procesa biti ostaje nam da vidimo, a Toni Škrabić je nedvojbeno najbolja osoba koju su breljani mogli odabrati za velike stvari.

Comments are closed.