Imaju i trenera: „SIALUX“, DŽEKO I PERE JUKIĆ

Legendarni Nediljko Pivac do pobjede: MIRO MRKONJIĆ KAROCA UVJERLJIV
15 siječnja, 2017
Oluja i „vječno mladi“ Branko Ugrin: IVANU ĐAPIĆU I ZORANU ANIĆU LJEPOTICA
17 siječnja, 2017

Imaju i trenera: „SIALUX“, DŽEKO I PERE JUKIĆ

Sialux

Sialux

Nadmetanje u Stobreču je u fazi drugog kruga, a u njemu ponovno glavnu ulogu ima vatreni trojac Petar Jukić, te njegovi Džeko i „Sialux“. Jedni problem koji ovi momci imaju je taj da jako sporo ulaze u ritam pa su već dobili nadimak „dizelaši“. Naime, utakmicu prije ove su otvorili rezultatom 0:9, a onu nedjeljnu rezultatom 0:5. Ipak, i to je svojevrstan napredak, iako su protivnici Joško Palinić Pale i Viktor Sabljić svojih pet punata napravili odmah u prvoj ruci.

Po riječima upućenih, prednost Džeke i Jukića je ta što imaju kvalitetnog voditelja, ili kako ga odmilja zovu „izbornika“, u Sialuxu, pa su stoga bili u mogućnosti okrenuti početni zaostatak u 2:0 tijesnu pobjedu. Protivnik nije bio bez šansi, pogotovo je jer je Viktor Sabljić pružio jako dobru utakmicu, iz čega se vidi da jednako kao i brat Vlade napreduje brzim koracima.

Tu nije kraj zanimljivostima u Stobreču u terenu i van njega, a istima ćemo se pozabaviti u subotnjem tjednom osvrtu. Osim toga u Bastu nas čeka veliki derbi u borbi za četvrtfinale i završnica tog zaista odličnog nadmetanja.

Viktor Sabljić Joško Palinić Pale Tiho Meter Đeko Pere Jukić

Viktor Sabljić, Joško Palinić Pale, Tiho Meter (sudac), Đeko i Pere Jukić

Comments are closed.