Ivan Galić Bazilio za dalmacijabalote: “OVO MI JE JEDNA OD NAJBOLJIH PARTIJA U KARIJERI !”

Kultna trojka (3+1) Omiša: JURE STANIĆ I FINALE 29.06.2022 NA SV. PETRA !
12 travnja, 2022
Katuni Kreševo Brdo: PRIJAVE PRI KRAJU, NAKON ŽDRIJEBA NEĆE BITI MJESTA U TURNIRU !
13 travnja, 2022

Ivan Galić Bazilio za dalmacijabalote: “OVO MI JE JEDNA OD NAJBOLJIH PARTIJA U KARIJERI !”

Ivan Galić

Jedan od junaka povijesne pobjede BK Biston za drugu uzastopnu titulu prvaka Hrvatske u Volo boćanju je popularni boćar Ivan Galić Bazilio. U startu razgovora nam je kazao: “Kada dva mjeseca ne igram, i 61.dan dođem u teren ako nisam na prosjeku dvije od tri pogođene boće, to će biti znak za kraj. Međutim, još mi se nikada to nije dogodilo.

Odigrao je savršenu trojku, koju je okrunio hitcem u bulina za pobjedu. Nakon toga je uskočio u precizno izbijanje u kojem je uvjerljivo slavio. Na kraju je ušao u par klasično i zajedno sa jednako dominantnim kapetanom Vedranom Crnčevićem riješio utakmicu. Vratila mu se dugogodišnja odanost klubu i voditelju, na što nam je dodao: “Sa Matejasom Jozipovićem imam poseban odnos već dugi niz godina.

Galić ne da je otpucao sve što je mogao nego je stigao odvaljati jako dobro gotovo sve boće koje je valjao. Njegova finalna izvedba nije ostavila ravnodušnim nijednog istinskog zaljubljenika u boćanje. “Ništa me nije moglo omesti, a u jednom trenutku sam kapetanu kazao da ću gađati boću prije bulina, kako bi osjetio dubinu igrališta, što mi je mnogo pomoglo pri pogotku u bulina. Ovo mi je bila jedna od najboljih izvedbi u karijeri.

Ovaj rođeni pucač je za kraj pokazao kolika je veličina izjavom: “Neki su igrači već u godinama, pa možda na žalost odu. Nažalost jer su to moji dugogodišnji prijatelji, ali uz trojac koji nosi ekipu (braća Ćubela i Miličević), Luku, Matejasa i mene, volio bi da ostane Maro Bajo. Što se mene tiče ja sam dobar sa svima i da svi ostanu u klubu za mene tu nema problema, ali Bajo daje dimenziju više i volio bi da ostane u klubu.” Podsjećamo, Galić je igrač koji se ne boji ničega pa ni preciznog izbijanja. Bajo mu je tu direktna konkurencija za mjesto u ekipi, ali on i dalje pokazuje kakav je istinski sportaš i karakter. Galiću je ekipa na prvom mjestu. Nadamo se da ćemo Bazilia još dugo gledati na boćarskim terenima, a on je zaključio: “Matejas je taj koji će odlučiti u vezi ovoga o čemu pričamo, a ja se zahvaljujem svim navijačima Bistona i mojim navijačima na podršci.”

Comments are closed.