Juka riješio polufinale: IVAN POROBIJA GA IZ KREVETA POSLAO U TEREN

Slavin povratak: TIHI MANDALINIĆU, MIĆI TOMASU I DRAŽENU ŠKARI RAVNICE
12 svibnja, 2019
TKO ĆE DO 2000 BODOVA?! Četvrtak i petak polufinala u „104 dalmatinca“
15 svibnja, 2019

Juka riješio polufinale: IVAN POROBIJA GA IZ KREVETA POSLAO U TEREN

Jure Juka Radman

Stvari nisu nikako dobro izgledale za Juru Juku Radmana, Igora Žuljevića, Luku Žuru, Ivicu Brkića i Lukšu Bratima. Samo dan prije polufinala u Žrnovnici, popularnog Juku su „uhvatila“ leđa. Nastup pod upitnikom, s naglasom na propuštanje utakmice. Ipak, Juka Radman je imao drugačije planove.

Čudotvor iz Omiša svjetskog glasa kao spas u zadnji čas:

Juka je odlučio dozvati velikog prijatelja naših sportaša, jednog od najcjenjenijih svjetskih stručnjaka, čudotvorca iz Omiša, Ivana Porobiju. Porobija je morao dati zaista sve od sebe da bi Juka ugledao teren. Metode opuštanja muskulature i sanacije ozljeda koje samo Porobija zna. Ne samo da je Juka ugledao, nego je pri rezultatu 15:13 u prvom setu pogodio sakrivenu balotu, da bi drugom balotom riješio prvi set i na taj način svojoj ekipi prokrčio put ka pobjedi.

Istini za volju, momci su zaostajali 4:10 u drugom setu, da bi u igru umjesto Brkića ušao Žuka ili Igor Žuljević, inače Jukin sugrač sa nadmetanja parova diljem Dalmacije. Po informacijama ljudi koji su analitički pratili utakmicu, disponirani Juka bi bez Žuke teško stigao do finala, koje nas čeka uskoro. A Juka i Žuka su još jednom pokazali da su sama krema bakelitnih balota.

Ivan Porobija i Zlatan Ibrahimović

Comments are closed.