KAŠTELA 2019: Odlični Petar Bilokapić i Tonći Jerić prvaci !

TKO ĆE DO 2000 BODOVA?! Četvrtak i petak polufinala u „104 dalmatinca“
15 svibnja, 2019
PONEDJELJAK FINALE ŽRNOVNICE: Ante Banjan i Mišel Rakušić napadaju titulu !
19 svibnja, 2019

KAŠTELA 2019: Odlični Petar Bilokapić i Tonći Jerić prvaci !

Jako cijenjeno nadmetanje u Kaštelima koje je obilježila bezprijekorna organizacija i vođenje, stiglo je kraju. Finalna utakmica jer ponudila pravi derbi. Petar Bilokapić i Tonći Jerić protiv Mate Paveškovića i Ivana Palaverse. Visok nivo igre, mnogo igre u gumi i pravo finale u kojem je najviše uživala mnogobrojna publika.

Prvi set je pripao kombinaciji Jerić, Bilokapić rezultatom 16:9. U drugom setu pri rezultatu 7:7 Pavešković i Palaversa ulaze u najbolji period svoje igre i izlaze na 8:16 i ukupni rezultat 1:1 u setovima. U trećem setu pri rezultatu 1:1 u puntima, Jerić i Bilokapić koriste šansu u gumi te ostvaruju 4 punta za 5:1 prednost. Upravo nakon toga spomenuti dvojac ulazi u ritam visoke kvalitete igre te ostavruje ukupnu pobjedu.

Diljem Dalmacije:

U ponedjeljak se u Žrnovnici igra veliko finale, o čemu nas priča čeka do kraja dana. Mišel Rakušić i Ante Banjan tamo će biti pod povećalom javnosti.

U Turjacima nas finale čeka u subotu, a u sklopu istog nas čeka jedan od najvećih derbija u balotama, o čemu će javnost priču ugledati u najavi utakmice.

Brnaze su zagazile u prvo kolo, Omiš počinje, a u Karakašici se igra za četvrtfinale. Idući tjedan će ponuditi zaista prave balotaške bitke na igralištima Dalmacije.

Comments are closed.