Klement Ugrin se vraća u formu, Majić i Vrdoljak u finalu: BAĆI I DRAŽENU MLADINU PRVI VELIKI „SKALP“ JESENICA

Dundina škola balotanja u Jesenicama: BLIZANCI SE “POIGRALI” SE PROTIVNICIMA
15 studenoga, 2016
POPIS: Najkoknkurentnija balotaška nadmetanja osvajalo 20 različitih igrača
17 studenoga, 2016

Klement Ugrin se vraća u formu, Majić i Vrdoljak u finalu: BAĆI I DRAŽENU MLADINU PRVI VELIKI „SKALP“ JESENICA

Klement Ugrin

drazen-mladin-drazo-marin-marusic-dalo

Dražo, Baćo i Dalo

Epizoda na Hvaru je završena. Klement Ugrin je desetak dana bio van svake forme, a onda bljesak. U Stobreču je u paru sa Ivanom šošićem Ricom prije nekoliko dana briljirao. Obzirom da Ugrin spada u mlade balotaške snage i zbog činjenice da je sportaš bez mrlje u terenu i van njega spada u krug ambasador balota u budućnosti, a njegov povratak u prošlogodišnju formu odlična je vijest za balote općenito.

U Jesenicama su sinoć snage odmjerili Dražen Mladin Dražo, koji balota još od starovičkih turnira u paru sa Marinom Marušićem Baćom. Dvojac se pobrinuo za iznenađenje dosadašnjeg dijela turnira pobjedom protiv Dale i Joze Terzića i to rezultatom 2:0. Dalo je Jesenice osvojio prije dvije godine, a rezultat spada u velika iznenađenja.

U samačkom meču u Jesenicama je Filip Jerčić propustio 7:1 prednost protiv Ivana Zeljkovića u prvom setu, što je ovaj vješto pretvorio u 2:0 pobjedu.

Vjeko Majić i Mladen Vrdoljak u finalu u Makarskoj:

Veliki niz pobjeda nastavljaju Vjeko Majić i Mladen Vrdoljak koji su svoje protivnike sa 2:1 ispratili sa turnira, a u finalu koje će se odigrati idući tjedan čekaju protivnika. Naime drugo polufinale igra se u ponedjeljak, a finale nekoliko dana nakon toga. Sa oba događaja “publika” će dobiti izvještaj.

vjeko-majic-mlado-vrdoljak

Vjeko Majić i Mladen Vrdoljak

Comments are closed.