Kreće prikupljanje podataka o “Legendama” igre: ŠVABO PRVI U NIZU LEGENDI !

Boćarski znalac: TONĆI JURJEVIĆ PONOVNO IZBORNIK U-23 REPREZENTACIJE
29 prosinca, 2018
FINALE BOLA: Ivan Malenica najbolji
3 siječnja, 2019

Kreće prikupljanje podataka o “Legendama” igre: ŠVABO PRVI U NIZU LEGENDI !

Kao što je najavljeno, od 2019. godine, kreće jedna od dvije završne faze konačnog formiranja potpuno jasnog sustava valoriziranja kako rezultata tako i igračkih karijera te diseminacije (vidljivosti) ostavštine apsolutnih legendi balotaške igre na igralištima koja su omeđena špondama, zidovima i gumama. Druga od dvije faze je organizacija “All Star” utakmice najboljih igrača za godinu (što nikako nije previše daleko od danas). Prethodno tome je važno započeti najvažniju fazu cijelog projekta, a to je prikupljanje točnih podataka o legendama igre i izrada profila zaslužnih igrača, kako ih generacije nikada nebi zaboravile.

Fotografija (vidi iznad) je primjer kako će otprilike!!! (sustav je u fazi izrade) izgledati ulazna slika i osnovni podatci onda kada se šira publika odluči pobliže upoznati sa nekom od legendi igre. Također, prvi igrač za kojeg je krenula aktivna kampanja prikupljanja podataka je jedan iz najužeg kruga legendarnih igrača kroz povijest, jedan od rezultatski najuspješnijih igrača ikada i apsolutna ikona svoga doba. Jedan od prvih, ako ne i prvi istinski superstar balota Zdravko Katušić – Švabo. Igrač je to koji je dijelio mase. Igrač kojega su navijači ili voljeli ili mrzili. U svakom slučaju, za njega su svi znali. Svi su gledali njegove utakmice, oponašali ga i kopirali. Švabo je tada izgradio jak brend od sebe samoga, a popularnost izgrađena tada ga prati i dan danas. Zbog svega navedenog upravo je on najbolji mogući izbor za pokretanje čitave priče. Naprosto, u balotama je Švabo samo jedan i to originalan.

Dakle, ponavljamo, fotografija iznad je samo primjer, a Katušićev široki rezultatski rezime i velika igračka priča nam stiže uskoro. Osim toga, Švabo je prvi u nizu velikana, a proces bi mogao trajati nekoliko godina.

Kada kliknete na rubriku LEGENDE , i tamo kliknete na ZDRAVKO KATUŠIĆ – ŠVABO , vaše web surfanje ća vas odvesti na profil hodajuće legende igre sa rezultatima i igračkim karakteristikama, koje će pamtiti generacije nakon nas.

Svi balotaši ili prijatelji balotaša su u mogućnosti “Obrazac ankete sa mogućnosti upisa rezultata za igrača i ostalog” preuzeti ispod:

OBRAZAC – ANKETA – REZULTATI ZA IGRAČA I OSTALO

Popunjeni obrazac je moguće poslati putem rubrike “Kontakti” ili na e-mail adresu dalmacija.balote@gmail.com

Comments are closed.