LOVRE NASIĆ – NAJMLAĐI OSVAJAČ NADMETANJA U POVIJESTI CETINSKOG KRAJA

Prvo pa… “Grand slam”: OMIŠ TROJKA 12/5/2/1, ŽIKA I STUDENI KAO LICA PROJEKTA
9 lipnja, 2020
Dicmo trojka (3+1): PRIJAVE DO 1.7.2020 I ZORAN BRKIĆ KAO LICE TURNIRA
18 lipnja, 2020

LOVRE NASIĆ – NAJMLAĐI OSVAJAČ NADMETANJA U POVIJESTI CETINSKOG KRAJA

Završeno je super zanimljivo nadmetanje trojki u Turjacima. Nadmetanje je počelo još 2019. godine, a pandemija je isto prekinula što je bio logičan slijed događaja.

U finalnoj utakmici su se sastali mladi Lovre Nasić, Hrvoje Dotur i Zoran Nasić protiv ekipe koju predvode popularni Suvi i Jokić.

Jokić je briljirao prvim setom za vodstvo gostiju. Ipak, Hrvoje Dotur, Zoki i najmlađi osvajač nadmetanja u bakelitu u povijesti cetinskog kraja, Lovre Nasić ubacili su u brzinu više za 1:1. Treći set su zaostajali 2:12 i velikih 7:15, ali na krilima izražene želje za pobjedom, momci preokreću utakmicu u nevjerovatnih 16:15 i pobjedu.

Momci su tokom turnira nadigrali čitav niz velikih imena u bakelitu i pokazali što znači kvalitetno posložena trojka. Zoran Nasić je najkvalitetniji na prvaru obzirom da ima visok učinak kada se gleda postotak bližanih balota, a kontrola tempa utakmice mu je još jedna jaka karakteristika. Hrvoje Dotur je plivalentan i iskusan igrač za kojeg je korektor stvorena pozicija, dok Lovre Nasić posjeduje pucanje kao “forte” u igri. Trojka sa kojom će se malo tko naigrati.

Comments are closed.