Medija ozljeđen, Miroslav Žanko presudio utakmicu: NAJBOLJI KAD JE NAJVAŽNIJE

Kreću Jesenice i Romeo Tomaš: DOLAZI ZIMA, S NJOM I VELIKI “SHOWMEN”
3 listopada, 2016
Balotaški “Hotel”: KREĆE STOBREČ UNUTAR NAJLJEPŠEG BALOTAŠKOG ZDANJA
4 listopada, 2016

Medija ozljeđen, Miroslav Žanko presudio utakmicu: NAJBOLJI KAD JE NAJVAŽNIJE

Miroslav Žanko Suvi

Miroslav Žanko Suvi

Kiša jučer nije mirovala, ali Bome nisu ni igrališta. Ona sa najboljom drenažom su izdržala, a zdanje Kacunara nedvojbeno spada u takva.

Na istima je Miroslav Žanko Suvi presudio ekipi Slivno, gdje je u paru sa Božom Prcelom gubio je 10:15 u trećem setu. U dvije ruke i nekoliko briljantnih poteza par se dovukao do pobjede, a „biti ili ne“ balotu za pobjedu Suvi je riješio bez da je trepnuo.

Na drugom igralištu su Mladen Zekić i Ivica Bilokapić protutnjali do pobjede i najavili kandidaturu za veliki pehar, na odličnom turniru kojeg Mate Kesić, kao njegovo lice, suvereno i kvalitetno privodi kraju.

Dujo Medija ozljeđen:

Najvažnija vijest dana je ozljeda fenomenalnog sinjskog igrača i balotaša u najvećoj formi na touru Duje Medije. Njega je na Konjskom odmijenio Ante Domnjak u paru sa Mariom Gašparom. Sinjska kombinacija okrenula je zaostatak 1:9 u trećem setu za pobjedu protiv Hrvoja Milavića i Jure Stanića. Konjsko je jedan od turnira čija nas završnica očekuje unutar ovog tjedna. Završnica koja će na žalost vjerovatno proći bez Duje Medije, kod kojeg je očito došlo do preopterećenja usljed naporne sezone.

Comments are closed.