Miro Mrkonjić, Đapić i Zoran Anić Boys za senzacije: TADIĆ I ŠIMIĆ OPET SLAVILI

„TRIVI TRANS“ SENZACIJA: Jakov Šilović i Marko Plazonja prvi finalisti “Grand slama”
10 ožujka, 2017
Poznati finalisti Stobreča: PETAR BILOKAPIĆ I VELJO MARETIĆ BOLJI U POLUFINALU
12 ožujka, 2017

Miro Mrkonjić, Đapić i Zoran Anić Boys za senzacije: TADIĆ I ŠIMIĆ OPET SLAVILI

Miro Mrkonjić Jure Juka Radman

Miro Mrkonjić i Jure Juka Radman

Pažnja balotaša jest primarno usmjerena na završnicu nadmetanja u Stobreču. Ipak, ni u Jesenicama nije dosadno. Štoviše. Tamo je Miro Mrkonjić pobijedio Juru Juku Radmana u dvoboju igrača približno slične životne dobi, ali i igrača iz dva bitno različita vremena igranja. Mrkonjić kao predstavnik igrača iz „najstarijeg“ vremena slavio je u neizvijesnom dvoboju rezultatom 2:1.

Osim Mrkonjića, par Mladen Šimić i Zdravko Tadić ne misli posustati. Obojici igralište jako odgovara, što su pokazali prošle sezone. Pogotovo Šimić. Oni su nezgodnog domaćina svladali rezultatom 2:1, a Tadić je igrač sa najviše pobjeda u Jesenicama ove zime. Uz sve to još nije izgubio nijedan meč, računajući pojedinca i par.

Mnogo se više očekivalo od kombinacije Vlade Sabljić i Mate Pavešković. U meču parova momci su ostali prekratki, a od njih je bolja bila kombinacija Zoran Anić Boys i Ivica Đapić, rezultatom 2:1. Đapić je takmac sa pregršt iskustva, a Anić je izrastao u respektabilnog igrača. Stoga, momci još nisu rekli svoje zadnje.

Zdravko Tadić Mladen Šimić

Zdravko Tadić i Mladen Šimić u dobrom društvu

Zoki Đapić Zoran Anić Boys Mate Pavešković Vlade Sabljić

Zoki, “Boys”, Sabljić i Pavešković

Comments are closed.