Mlada zvijezda izgubila dva meča: MATE KESIĆ I PETAR BILOKAPIĆ UZVRATILI

Zvijezde i na Tijarici: MATE KESIĆ NE ODUSTAJE OD TITULE NAJBOLJEG
15 rujna, 2016
Lov na bodove: POČINJU PAROVI I ZELENKA KUP U MAKARSKOJ
16 rujna, 2016

Mlada zvijezda izgubila dva meča: MATE KESIĆ I PETAR BILOKAPIĆ UZVRATILI

miro-bradaric-petar-bilokapic-mate-kesic-2

Kesić, Bradarić i Bilokapić

Da najbolji igrači u balotama gube i to nerijetko, smo se već uvjerili, a da znaju izgubit i dvije utakmice dnevno, onda kada im je zgusnut raspored, to imamo priliku naučiti danas.

Naime, svaki dovoljno kompetitivan meč može dobiti bilo koja od ekipa koje se nadmeću, a kada je igrač u mislima, zbog zgusnutog rasporeda, ima onaj drugi meč, pa još na drugom bude umoran zbog prvog, porazi su izgledne opcije.

Mlada balotaška zvijezda Jure Stanić to je jučer najbolje demonstrirao. Naime, na Tijarici je igrao polufinale protiv Petra Bilokapića i Mate Kesića (Miro Bradarić treći igrač), zajedno sa Hrvojem Milavićem i Matom Balotom Boticom. Imala je „mlađarija“ i 15:7, kada Bilokapić nemoguće pogađa balotu za set. Sve mu je to omogućio igrač utakmice, Mate Kesić, koji je pogodio tri balote prije njega, a iz nekoliko izvora saznajemo da je Kesić tokom utakmice loše odigrao, ni manje ni više nego, jednu jedinu balotu. To može samo genijalac iz Trolokava, koji je 2:0 pobjedom protivnicima (Milaviću) vratio za tri jako teška poraza tokom sezone.

Finale danas:

Finale momci igraju danas protiv „Maradone sa Karpata“ Nene Juričića i Mirka Delića u 17:00. Očekuje se ozbiljna bitka za titulu s obzirom da Juričiću i Deliću igralište izrazito odgovara.

Drugi poraz u danu:

Za potpuni debakl Jure Stanića pobrinuli su se Željko Gaće i Dalibor Kvesić Dela. Oni su u Ravnicama, koje su opet prepune navijačima, kao i na prethodnom turniru, sa 2:0 ispratili Stanića sa turnira.

Željko Gaćo Dalibor Kvesić

Željko Gaćo i Dalibor Kvesić

Comments are closed.