Naučili ga igrati: JOZO TERZIĆ SKIKALO MLAĐI KOPIRAO ZORANA SINIČIĆA

Tri tjedna do kraja: 28 NAJBOLJIH IGRAČA BAKELITA U POSLJEDNJE DVIJE GODINE
10 prosinca, 2016
Što smo u balotama propustili prošli tjedan: DERBI U SOLINU I BRANIMIR CRLJEN
11 prosinca, 2016

Naučili ga igrati: JOZO TERZIĆ SKIKALO MLAĐI KOPIRAO ZORANA SINIČIĆA

jozo-terzic-skikalo-mladi

Jozo Terzić Skikalo

Godine igranja sa Franom Barabanom i Tomislavom Bašićem Đombom stigle su na „naplatu“. Naime u Jesenicama je Jozo Terzić Skikalo Mlađi pobijedio najboljeg igrača bakelita u godini Hrvoja Milavića. Ono što je Zoranu Siničiću uspjelo u sklopu pojedinca u Omišu, to je Terziću za rukom pošlo jučer u Jesenicama. On je rezultatom 2:0 stigao do pobjede, a Milavić nije imao ozbiljne šanse u nijednom od dva seta. Skikalo je naprosto dominirao utakmicom i još jednom pokazao koliko je bakelit neizvijestan. Svatko može pobijediti svakoga.

Ipak, na nekom značajnijem broju balotaških nadmetanja i u ukupnom zbroju rezultata Milavić je neprikosnoven, a Terziću u tom segmentu fali rezultata. Osvajanje Turjaka i pobjeda nad najboljim igračem u godini dobar su temelj.

Još prošle godine Terzić je u sklopu pojedinca u Omišu protiv Damira Delića Lole za cijele četiri minute prosuo vodstvo od jednog seta i 8:3 (u partiji do 13 punata). To s ovoga puta nije dogodilo, a Bašić i Baraban konačno su od Skikala Mlađeg napravili igrača.

jozo-terzic-skikalo-tomislav-basic-domba-2

Skikalo i Đomba

Comments are closed.