Naučio ih „poslu“: BOŽO ROGOŠIĆ, MAGI I NIKOLA ŠAMADAN USPJEŠNI

Jak turnir (2+1) i u Solinu (Japirko): POZNATI BALOTAŠ JURE ŠKOKIĆ KAO „LICE“ TURNIRA
23 kolovoza, 2016
Nikola Šamadan ili Božo Rogošić?! PETAR CRLJEN U TERENU ODGOVARIO NA PROZIVANJA
24 kolovoza, 2016

Naučio ih „poslu“: BOŽO ROGOŠIĆ, MAGI I NIKOLA ŠAMADAN USPJEŠNI

Bože Rogošić Nik Radošević

Bože Rogošić Nik Radošević

U Omišu se sinoć „probila ura“ kada je igra bila u pitanju. Oni koji omiški grand slam poznaju i prilike na istom, jasno im je da je meč bio iscrpljujući i da je trajao do kasnih noćnih sati.

U njemu su momci sa Kacunara ostali prekratki protiv ekipe koju predvodi Nikola Šamadan u teškoj višesatnoj bitci. Upućeni kažu da je Šamadan viđen u Koprivnom kako mudro traži savjete od Luke Žure za vrijeme trajanja nedavno završenog spektakularnog turnira. Očito je iste brzo proveo u djelo.

Što tek reći za Božu Rogošića i Maria Smodlaku Magija. Božo je u Koprivnom provodio i „dan i noć“, a momci su u Dugopolju pobijedili jako opasnu dugopoljsko – sitnjansku kombinaciju, od koje ni najvećima nije sramota izgubiti. Božo nam je nakon meča najavio: „Lako za Dadu i Daria, danas rušimo Petra Crljena i Vjeku Bosančića, a jedini protiv kojeg nisam siguran u pobjedu je Nik Radošević“. Momcima nije nikako dosadno, a ako ekipu predvođenu strašnim pucačem (Crljen), koji je u Sinju dominirao dobra tri sata i umalo “izdominirao”, pobijede, onda veliko bravo za mladost Dugopolja.

Comments are closed.