NIKOLA KAPITANOVIĆ U BK PULA: “Suad me zvao još 2012. godine !”

ŠTO BI BILO DA IMAJU DVORANU?! BK Gorčina i BK Naklice podižu nivo tenzija i nivo treninga !
21 srpnja, 2021
Traže se novi mladi suci ! OTVORENE PRIJAVE ZA POLAGANJE SUDAČKIH ISPITA !
22 srpnja, 2021

NIKOLA KAPITANOVIĆ U BK PULA: “Suad me zvao još 2012. godine !”

Nikola Kapitanović

Već se duže vrijeme u boćarskim krugovoma priča, ono što je dobilo i službenu potvrdu, Nikola Kapitanović je sve dogovorio sa boćarskim klubom Pula i Zuadom Zemunovićem.

Kapitanović je igrač koji je u karijeri imao i rezultat 46, a jedno vrijeme je bio i najbolji trkač u Dalmaciji. Njegov “prime” jest iza njega, ali cijena je još uvijek na visini. Trkači su uvijek traženi igrači među boćarima, a Nikola Kapitanović o transferu u boćarskog prvaka Hrvatske od prije dvije godine kaže:

“Već dugi niz godina sam prijatelj sa Suadom Zemunovićem. Još 2012. mi je uputio poziv, ali u ono vrijeme mi je Pula bila dosta nerealna solucija. Ove godine sam vrlo rano dobio njegov poziv. Ponuda Pule, uključujući vitaminizaciju i još neke stvari poput ukomponiranog radnog vremena, je čak 6 puta bolja od nekih ostalih ponuda. Nisam mogao odbiti Suadov poziv, a nakon mog dolaska iskristalizirao se i ostali dio ekipe. Osim Živolića svi su praktički ostali tu, s tim da bi se trebali pojačat sa još tri ozbiljna prvoligaška igrača i odlična klasičara. U skladu s tim, sastav na tlu je respektabilan, a u gumama ćemo se boriti sa većim dijelom klubova. Realno, Biston, Istra i eventualno Zrinjevac su ispred u tom segmentu, sve ostalo je tu negdje. “

Sudionici Superlige 2021/2022:

Biston Baška Voda

Istra Poreč

Zrinjevac

Pula

Pazin

Metković

Sokol Orbico

Otok

Marinići

Vargon

Comments are closed.