Novi kraljevi sa juga u velikom derbiju Basta: TIGAR, ŽELJA VLADIMIR I CRNČEVIĆ

Oluja i „vječno mladi“ Branko Ugrin: IVANU ĐAPIĆU I ZORANU ANIĆU LJEPOTICA
17 siječnja, 2017
Dujo Baković do fantastične pobjede: VELIKI IKO PALAVESA STIGAO I DO JESENICA
18 siječnja, 2017

Novi kraljevi sa juga u velikom derbiju Basta: TIGAR, ŽELJA VLADIMIR I CRNČEVIĆ

Nino Čović Tigar Željko Vladimir Želja

Tigar, Želja i Iko

Da je došlo do svojevrsne smjene (drugi dio priče očekujemo sutra) na čelu vodećih balotaša sa južne balotaške hemisfere uvjerili smo se već u sklopu fantastičnog balotaškog nadmetanja, Ožujsko kup 2016, na kojeg su Nino Čović Tigar, Vedran Crnčević, Tonći Dragičević i Želja Vladimir stigli na način da su zamijenili dosadašnje zvijezde sa juga, koje predvodi fantastični balotaš Miro Mihaljević. Tamo su imali jako nepovoljan ždrijeb, izgubili su, ali nisu razočarali. Štoviše, nisu ni na odličnom nadmetanju u Koprivnom podbacili. Nedvojbeno se radi o igračima koji su spremni parirati najboljim balotašima iz srednje Dalmacije, a priliku da ponove uspjeh svojih prethodnika imat će u Bastu.

Tamo su momci uspjeli slaviti u teškom susretu protiv Špira Gruice, Ivana Ike Palaverse i Veljka Maretića. Goste iz Splita donekle opravdava činjenica da Maretić vuče ozljedu ramena. U neizvijesnoj utakmici u kojoj su briljirali Tigar, Crnčević i Palaversa sa druge strane, momci sa juga su stigli do važne pobjede u tri teška seta i tako se plasirali u 16 najboljih ekipa na turniru.

Sada ostaje za vidjeti koliko su momci spremni za najviše dosege, obzirom da je od četvrtfinala turnira potrebno dobiti tri „troznak“ meča. Iskustvo više imaju iz Sinja, a ovi momci će do kraja turnira nedvojbeno biti pod povećalom. Ono što o njima sigurno znamo jest da su istinski sportaši, fer i korektni u porazima i pobjedama, te kao takvi primjer mladim igračima koji tek kroče u ovaj prekrasan sport.

Tonći Dragičević Nino Tigar

Dragićević, Želja i Tigar

Comments are closed.