ODREĐENI DATUM I MJESTO SJEDNICE SKUPŠTINE: Zagreb, 6.6.2021 !

Labin bolji od Komiže: KOMIŽANKAMA DRUGI PORAZ!
30 ožujka, 2021
Sjednica Izvršnog odbora
6 travnja, 2021

ODREĐENI DATUM I MJESTO SJEDNICE SKUPŠTINE: Zagreb, 6.6.2021 !

Izvršni odbor HBS-a je donio odluku na svojoj posljednjoj sjednici da će se sjednica skupštine Hrvatskog boćarskog saveza održati 6.6.2021 u Zagrebu.

Odluku je uvjetovao i oprez čelnih ljudi saveza obzirom na preporuke HZJZ-a i mjere stožera CZ RH. Pretpostavka je da će u lipnju epidemiološka situacija biti mnogo povoljnija od sadašnje te da će se sjednica zaista moći održati “uživo”, a kako bi najviše tijelo saveza donijelo jako važne odluke o vodstvu saveza u iduće četiri godine.

Podsjećamo, oni mjerljivi parametri kažu da je broj odrađenih projekata u proteklom mandatu premašio sva objektivna očekivanja. Juniorska liga, raffa liga, petanka liga nakon oformljenja ženske boćarske lige. Članovi IO-a su naknade za putne troškove njih samih (na sjednice IO-a) ukunuli te ta sredstva prenamjenili u natjecatejske svrhe. Navedeno je zaista pravi raritet. Svojevrsna nagrada svim boćarima i vodstvu saveza je rezultat koji je postigla seniorska reprezentacija predvođena Darijanom Živolićem i Marinom Ćubelom te izbornikom Jurom Maglićem. Naime, naša selekcija je najbolja Volo boćarska selekcija svijeta, gledajući rezultat sa zadnjeg svjetskog boćarskog prvenstva.

Comments are closed.