Osnovna škola Srinjine na pogon BRK Tugare i BK Naklice: SRINJINE – OTOK 1:1 !

Balotaši velikog srca za obnovu kuće: SUBOTA 9.4. U 14:00 SATI !
7 travnja, 2022
Final four Superlige 2021/22: BISTON U POKUŠAJU OBRANE NASLOVA PRVAKA !
9 travnja, 2022

Osnovna škola Srinjine na pogon BRK Tugare i BK Naklice: SRINJINE – OTOK 1:1 !

Finalisti i predsjednik BSŽSD

Kakav važan projekt i kako spektakularna završnica. Finalnim utakmicama u kategorijama DJEVOJČICE i DJEČACI završeno je ovogodišnje osnovnoškolsko boćarsko natjecanje u Splitsko-dalmatinskoj županiji. U obje kategorije u finale su se plasirale ekipe iz OŠ Srinjine iz Srinjina i OŠ Kamešnica iz Otoka.

Kod djevojčica zlato i pehar pripalo je ekipi “ŽAPCI” iz OŠ Kamešnica a kod dječaka ekipi “POLJIČANIN” iz Srinjina. U obje utakmice krajnji ishod i pobjednik nije se znao do štafetnog izbijanja, tj. do programa zadnje discipline. I na jednoj i drugoj strani doslovno su presudili zadnje izbačene boće. Pravi sportski triler.

Na natjecanju je sudjelovalo 9 škola u kategoriji dječaci i 4 škole u kategoriji djevojčice. Dojmovi svih sudionika (učenika, voditelja i organizatora) su izuzetno pozitivni i skoro sve ekipe su kazale da im se prijava na natjecanje “bilježi” i za iduću školsku godinu.

Miroslav Jukić, Ivo Topić, Matejas Jozipović i suradnici su udarili važan temelj za dugoročan razvoj boćanja u SDŽ. Mnogi su sa skepsom gledali na ideje predsjednika BSŽSD. On ih je sve razuvjerio i stavio točku na i petogodišnjeg ciklusa rapidnog rasta boćanja u SDŽ, organizacijom i provedbom školskog prvenstva osnovnih škola.

Dječaci i djevojčice osnovne škole Srinine

Comments are closed.