Otac i sin najbolji: MARIO I JURE RODIĆ OSVOJILI RAVNICE

Ždrijeb četvrtfinala Stobreča i velika rivalstva: OČEKUJE NAS DERBI ZA DERBIJEM
8 srpnja, 2016
Sinjski klasik za pamćenje: VELIKA POBJEDA RINA VUČKOVIĆA I STIPE RUŠČIĆA
9 srpnja, 2016

Otac i sin najbolji: MARIO I JURE RODIĆ OSVOJILI RAVNICE

received_10208189955360382

Otac Jure i sin Mario u društvu organizatora

Turnir u Ravnicama pokraj Omiša koji je tek u povojima i prvi put se organizira, privukao je izrazito velik broj ekipa. Za titulu je bilo potrebno 6 pobjeda, a otac i sin Jure Rodić Đuka i Mario Rodić Čombe, sve su to uspjeli napraviti. Važno je napomenuti da je ekipa prošla kroz najteži mogući dio ždrijeba i zasluženo odnijela onaj najprestižniji pehar.

U finalnoj utakmici ovaj odličan par pobijedio je Denisa Tafru i debitanta kada su finala u pitanju Ivu Eterovića. Mario Rodić popravio je rezultat od posljednjeg svog finala i došao do naslova, jednako kao i titule za najboljeg igrača turnira. Njegovo pucanje bilo je fenomenalno. Ipak, bez Jurinog iskustva i lucidnosti u igri teško da bi mogao sam.

Treće mjesto osvojili su Željko Gaćo i Dalibor Kveseć Dela. Nagradu „Igrač koji je najviše napredovao“ (Most Improved Player – MIP) zasluženo je dobio uporni Ante Bralje Raljević.

Moguća organizacija muško ženskog turnira:

Po uzoru na onaj u Žrnovnici, koji je pred finalnom utakmicom, očekuje se organizacija muško ženskog turnira. S obzirom na posjetu i gledanost finala navedeno je više nego izvjesno, jer je zainteresiranost za isti iznimna.

Lara Bogdan apsolutna zvijezda turnira u Žrnovnici:

Finale u Žrnovnici nudi nam vatren okršaj bračnog para Čavlina protiv mlade nade balotanja u regiji Jure Bartulića i njegove „bolje“ polovice Lare Bogdan. Po riječima upućenih, a ozbiljnih balotaša, Lara vuče Juru kroz turnir. Igra koju prezentira, pogotovo u gumi na nivou je one koju nudi legendarni Zdravko Katušić Švabo. Za ovu utakmicu tražit će se karta više, u to ne sumnjajte.

U išćekivanju fotografije “kraljice Žrnovnice”, uživajte u istoj od bolje polovice entuzijasta Ante Mušca, koji se svojski potrudio turnir u Ravnicama učiniti fenomenalnim.

received_102081899506402642

Comments are closed.