Paketi “Grand”, “Semi” i “Challange”: OBAVIJEST ZA SURADNIKE PORTALA

Nova stavka u kriterijima za ranking igrača: AKO JE PRETHODBU GODINU IGRAČ BALOTAŠ…
27 veljače, 2022
BK Vargon prvak kadetske lige: SELEKCIJI BOĆARSKOG SAVEZA SDŽ DRUGO MJESTO !
1 ožujka, 2022

Paketi “Grand”, “Semi” i “Challange”: OBAVIJEST ZA SURADNIKE PORTALA

Obavijest za organizatore nadmetanja koji su dosada koristili usluge portala “dalmacijabalote” u svrhu promidžbe turnira, bilo da se radi o najavi turnira ili najavi finala:

“Od ove godine smo za naše suradnike pripremili tri paketa i to: Semi, Challange i Grand, kako stoji u Cjeniku. Jasno je da je najpovoljniji za njih paket “Grand”, koji se poklapa sa dugoročnom strategijom portala u kojoj se naglasak stavlja na kvalitetu odigranih balotaških nadmetanja”.

Svoj stav nam je ponudio Mirko Delić, organizator jednog od najboljih nadmetanja u Dalmaciji ovoga trenutka: “Kada smo došli na ideju o nadmetanju po uzoru na turnire u staro doba balotanja gdje igrači imaju konkretan motiv za sudjelovanje, organizirali smo sastanak sa uredništvom portala. Nakon što smo ispoštovali dogovoreno i mi i portal, rezultat je bio 128 ekipa i više desetaka odbijenih ekipa. Imali smo 80 zahtjeva za ulaz u turnir više nego prethodne godine. Naravno, nije sve do portala, dio tajne se krije u našoj besprijekornoj organizaciji godinu prije prošle, gdje smo zavrijedili povjerenje igrača. U svakom slučaju, podržavamo smjer u kojem ide portal dosada i od sada, te najavljujem daljnju suradnju. Osim najave nadmetanja, ove godine ćemo posebno popratiti svako pojedino polufinale, te je u planu skupna najava sva četiri četvrtfinala, kako bi navijači mogli pristići u što većem broju”.

Fotografija sa jednog od finala u Stobreču, čiju je najavu medijski popratio portal dalmacijabalote

Comments are closed.