PERIOD ZA REGISTRACIJU IGRAČA I KLUBOVA – PRIJELAZNI ROK 1.7. do 31.7.2021

Pilip Dujić – Bilušić “Mamba”: 1952 – 2021 !
30 lipnja, 2021
Kreće Grabovac 2021: POZNATI PAROVI 1.KOLA !
1 srpnja, 2021

PERIOD ZA REGISTRACIJU IGRAČA I KLUBOVA – PRIJELAZNI ROK 1.7. do 31.7.2021

Danas počinje boćarski prijelazni rok, a obavijest sa stranica Boćarskog saveza županije Splitsko – dalmatinske prenosimo u cijelosti:

01.07.2021 – 31.07.2021  –  Period za registraciju igrača i klubova – Prijelazni rok

1.ISPRINTATI (sa web stranice BSŽSD) točan broj obrazaca za registraciju igrača koliko planirate registrirati igrača za iduću sezonu (za one igrače čiju ste pristupnicu/upisnicu već predali u savez nemate je potrebe popunjavati ponovno), kao i obrazac za registraciju kluba te obrazac za registraciju svih igrača (skupno).

2.Isprintane obrasce POPUNITI, POTPISATI i OVJERITI, kao i ispisnice koje vam dostave igrači koji će iduću sezonu igrati za vaš klub, te popuniti, potpisati i ovjeriti i obrasce za registraciju kluba (za igrače koji dolaze iz drugih županija je potrebna i brisovnica županijskog boćarskog saveza).

3.Tako popunjenu dokumentaciju DOSTAVITI PREPORUČENOM POŠTOM NA ADRESU SAVEZA (BOĆARSKI SAVEZ SDŽ, ULICA SLOBODE 16/a, 21 000 SPLIT) ili ubaciti u poštanski sandučić saveza, a u oba slučaja kontaktirajte tajnika saveza dan prije dostavljanja dokumentacije na broj 095/381-5500.

Obrasce preuzmite u na stranicama BSŽSD, uz napomenu: IGRAČ ISPISNICU OD KLUBA ZA KOJI JE REGISTRIRAN MOŽE PISMENO ZATRAŽITI U BILO KOJEM TRENUTKU SEZONE, PA I PRIJE PRIJELAZNOG ROKA I ROKA ZA REGISTRACIJU. Ukoliko ne postoje pravne zapreke (Ugovor igrač-klub, i sl.) klub je ispisnicu igraču dužan izdati. Ako klub koji sa igračem nema pravovaljani ugovor igraču odbija dati ispisnicu, igrač šalje popunjeni obrazac ispisnice preporučenom poštom na adresu kluba iz kojeg se želi ispisati. U tom trenutku ured saveza kontaktira klub kako bi od kluba dobio na uvid ugovor kluba sa igračem. Ukoliko klub nije u posjedu ugovora sa igračem tada se igrač može i bez ispisnice (uz predočenje slanja preporučene pošiljke prema klubu) upisati u novi klub (Datum na obrascu preporučene pošte mora biti najkasnije 1.8.2021 ili raniji datum).

1.        OBRAZAC ZA PRODULJENJE REGISTRACIJE KLUBA (obvezno za sve klubove)

2.A.     OBRAZAC ZA PRODULJENJE REGISTRACIJE IGRAČA/ICE (za nove boćare, tj, za igrače kojima je ova registracija prva registracija ili novi klub)

2.B.     ZAHTJEV ZA IZDAVANJE ISPISNICE (igrač koji mijenja klub u prijelaznom roku)

2.B.1.  ZAHTJEV ZA IZDAVANJE BRISOVNICE  (za igrača sa ispisnicom koji prelazi u klub koji je član nekog drugog županijskog saveza)

3.         ZAHTJEV ZA REGISTRACIJOM SVIH IGRAČA/ICA (skupno za sve igrače kluba, odnosno igrači koji će za klub nastupati u idućoj (narednoj) sezoni, tj za koje klub posjeduje pravovaljanu ili ispisnicu ili obrazac za produženje registracije igrača)

4.         ZAHTJEV ZA DVOJNU REGISTRACIJU IGRAČA/ICA

Napomene obzirom na iskustva iz prethodnih godina:

Nepotpunu dokumentaciju ured saveza neće zaprimati, niti obrađivati.

– Osim poštom na adresu saveza ili ostavljanjem papira samostalno u poštanski sandučić saveza (uz SMS poruku tajniku da ste iskaznice i ostale papire ostavili u sandučiću), dokumentaciju i iskaznice možete poslati preporučenom poštom sa povratnicom na adresu tajnika saveza: Siniša Stipić,  Put Račnika 52,  21252 Tugare.

– REGISTRACIJA VODITELJA ZA KLUBOVE KOJI IGRAJU HB LIGE (1.2.3.) SE VRŠI PREKO HRVATSKOG BOĆARSKOG SAVEZA.

NIJE POTREBNO SLATI ISKAZNICE KOJE SU DOSADA BILE U UPORABI, JER SE ISKAZNICE OD OVE GODINE PRINTAJU IZ BAZE HBS-A, A STARE ISKAZNICE VIŠE NE VRIJEDE, PA JE POTREBNO DA SE FOTOGRAFIJE SA IMENOM I PREZIMENOM IGRAČA POŠALJU MAILOM NA: ured.hrbocarski@gmail.com (Dakle, fotografije igrača koji su u ovom trenutku članovi kluba, predstavnici klubova komuniciraju sa Hrvatskim boćarskim savezom, a ne sa županijskim savezom. Rok za slanje fotografija igrača u HBS je 7.srpnja 2021. Također, važno je poslati HBS-u fotografije svih igrača koje u trenutku slanja klubovi imaju na popisu, bez obzira dali će igrač tokom prijelaznog roka promijeniti klub ili neće. Važno je da igrač ima fotografiju u bazi, a onda će mu HBS naknadno eventualno promijeniti klub.)

– Igrači koji igraju kvalifikacije za popunu liga igraju utakmice za trenutni klub, bez obzira o eventualnim planovima o promjeni kluba tokom prijelaznog roka.

Comments are closed.