Petanka klub Šibenik želi do naslova ! IGRALIŠTA SPREMNA !

Izbornici Hrvatskih boćarskih reprezentacija za 2023. !
3 ožujka, 2023
“Danas u Zagrebu – sutra Dalmacija” ! Program za osposobljavanje trenera boćanja !
4 ožujka, 2023

Petanka klub Šibenik želi do naslova ! IGRALIŠTA SPREMNA !

Igrališta Petanka kluba Šibenik – 2023.

Veliko pomirenje nacionalnog saveza i Petanka klubova iz Šibenika iz okolice već je daleko iza nas. Godinama. Specijalna delegacija koja je tada pristigla iz Šibenik, a koja je bila u uskoj kordinaciji sa Pulom i Zagrebom, uspjela je iznaći sva rješenja za bolju Petanku u budućnosti. Jedan od sada već kultnih poteza je bio dovođenje dva doajena naše petanka “na istu stranicu”.

Rivalstvo Ivana Lambaše (PK Šibenik) i Milana Gnjidića (PK Dalmatino) će ostati zapamćeno kao prvo veliko rivalstvo u hrvatskoj petanki. Rivalstvo u kojem Dalmatino ima značajnu prednost. Gnjidić i Dalmatino su pokupili gotovo sve one najvažnije titule.

Stoga je PK Šibenik klub pod povećalom u idućoj sezoni. Lambaša je zaslužio titulu prvaka. Prvi korak prema istoj je uređenje igrališta. I to su ljudi iz kluba učinili. Sada slijedi onaj teži dio, a to je naporan trening proces kako bi ovi zaista vrijedni momci iz PK Šibenik stigli do svog prvog prvenstvenog naslova.

Naravno, to će biti sve samo ne lako, jer se i ostalih pet ekipa lige pripremilo na kvalitetan način, po informacijama koje imamo iz Šibenika.

.

Izvor (fotografija): Petanque fans Croatia (facebook)

Comments are closed.