Pipo Inzaghi ili… ?! TKO JE EKIPA BROJ 128 I ČOVJEK ZA VAŽNE TRENUTKE ?

127 EKIPA PRIJAVLJENO U KREŠEVO – SNIMA SE ŽDRIJEB: Rade Biskupović u turniru !
7 svibnja, 2021
PERO ĆUBELA – Igrač o kojem najviše ovisi ishod završnog turnira 1.HBL !
7 svibnja, 2021

Pipo Inzaghi ili… ?! TKO JE EKIPA BROJ 128 I ČOVJEK ZA VAŽNE TRENUTKE ?

Kada se osvaja nadmetanje, kako god vi kreirali rostere, jedno ime je uvijek negdje blizu pehara. Pokazala su to mnoga nadmetanja do sada poput kultne Karakašice koju je Marinero osvajao i istovremeno bi ekipa “Marinero 2” igrala finale. Naravno da to nije jedini takav slučaj.

Poveznica sa Katunima – Kreševo Brdo je ta da baš onda kada su svi mislili da će na turniru zadnji biti primljeni neki anonimusi sa Korčule, gdje se igra i conama i boćama i kuglama i raffama, a nakon što su Kuman i Biskupović razrađivali taktiku uz rano jutarnju kavu, u balotaškim kuloarima se događalo sve ono što mogu ponuditi samo balote.

Naime, procurila je informacija da legendarni Ivan Šošić Rico nije u turniru! Kada bi Katuni prošli bez jednog od najtrofejnijih balotaša u povijesti nadmetanje nebi bilo isto. Sa Ricom ili bez njega nijedan turnir nije isti. Nakon što je jedno vrijeme bio nedostupan, srećom, Delić se javio na kontakti potvrdio nam da je Rico u turniru i da se javnost nema potrebu brinuti.

Ali, da stvar oko 128. ekipe ostane zanimljiva pobrinuo se, ne Pipo Inzaghi, nego Miro Bradarić Marinero. Čovjek je naprosto uvijek na pravom mjestu u pravo vrijeme, poput upravo dugogodišnjeg napadača Italije i brojnih talijanskih klubova. Kao da je ciljano čekao ovakav rasplet, strpljen u svom restoranu “Marinero” na ulazu u Trilj sa strane Biska, kao da je čekao brojku 127 i zavrtio telefonom Katune da bi maestralno poentirao !

Mora se priznati da je Marinero mnogo kockao, jer je nakon njega zvalo još nekoliko ekipa, koje je Delić morao odbiti. Ovakvom raspletu se zaista malo tko nadao, a ždrijeb je pred nama.

Comments are closed.