Počeo boćarski Mercato: JOSIP BULIĆ SVE DOGOVORIO SA BK SV. ANTE

Nastavak otpadanja favorita u Koprivnom: ODIGRANO FINALE NA VELIĆU
7 srpnja, 2019
Čudo od igračice Ria Vojković uživo: 10.7.-14.7. Dvorana Mačkula – Sinj – Pržina
9 srpnja, 2019

Počeo boćarski Mercato: JOSIP BULIĆ SVE DOGOVORIO SA BK SV. ANTE

Frane Pavešković i Josip Bulić

Boćarski prijelazni rok je počeo sinoć u ponoć i nije se dugo čekalo do prvog transfera. Prijelazni rok traje od 8. srpnja do 26. srpnja u 23:59 sati. Također, rok za registraciju igrača koji su prošle godine bili registrirani u istom klubu je 2. kolovoza.

Neslužbeno doznajemo da je od ove godine novost za klubove da bez rješavanja obveza prema nadležnim savezima, klubu neće moći biti dodijeljene posebne naljepnice koje služe kao dokaz da je igrač pravovaljano registriran.

Boćarski klub „Sv. Ante“ – Naklice po uzoru na dva starija „brata“:

Nije se trebalo dugo čekati na prvi dogovor. On je pao između Josipa Bulića i BK „Sv. Ante Naklice“, a javnosti se obratio predsjednik boćarskog kluba Frane Pavešković: „Gospodin Tonći Jurjević je trener grada Omiša za godinu, boćarski klub Gorčina najbolji klub Grada Omiša za godinu, gospodin Mate Pavešković je sportaš godine Grada Omiša, Naklice su vodeći klub prve Hrvatske Raffa lige. Dakle, sve sami boćari. Mi kao treći gradski klub želimo u utrku sa tim klubovima koji istini za volju imaju nešto dužu tradiciju pa i jači kadar, barem zasada. Da bi konkurirali za vrh unutar svoje lige treba nam trkač. Josip Bulić je upravo jedan takav igrač. Pregovori su bili dugi i zahtjevni, ali dogovor je postignut.“

Ono što ostaje nepoznanica jest dali Bulić ima ovjeren i u HBS deponiran ugovor sa trenutnim klubom. Ukoliko ima višegodišnji ugovor tada je upitno o kojoj se odšteti radi. Ipak, preko nekih kanala doznajemo da su obveze Bulića prema trenutnom klubu istekle sa završetkom natjecateljske sezone pa za ovaj transfer nebi trebalo biti prepreka.

Bulić je kratko i u prolazu komentirao: „Pričat ću u igralištu“. Hoće li BK „Sv.Ante“ moći do titule sa Bulićem u sklopu svoje lige, ostaje nam da pričekamo kraj sezone.

Comments are closed.