Popis najsnažnijih turnira: ODLIČNI MLAĐO GAŠPAR DODATNO UZDIGNUO POTRAVLJE !

Ždrijeb prvog kola Katuna: LJUBUŠKI – “ČILE” DERBI PRVOG KOLA !
25 travnja, 2022
Stipe Modrić i Josip Kustura ušli u polufinale lige u Žrnovnici !
29 travnja, 2022

Popis najsnažnijih turnira: ODLIČNI MLAĐO GAŠPAR DODATNO UZDIGNUO POTRAVLJE !

Već nekoliko godina standard, kada je u pitanju odigravanje odličnih nadmetanja, u Katunima ne jenjava. Mirko Delić i Frane Baraban drže turnir na visokom nivou.

Istovremeno, Turjaci i braća Galić daju ogroman doprinos balotama, ali i boćanju općenito. Podsjetimo, u Turjacima je pokrenuta organizirana raffa u Hrvatskoj, o čemu će povijest pisati. Turnir je tamo besprijekorno organiziran i u ovoj godini, a publika je gledala zaista vrhunsko finale.

Omiš nekako svake godine pronađe svog nosioca, pa je tako ove godine Jure Stanić priskočio Marku Galiotu Zeli. Tu je dašak tradicije ogroman, a ulog na važnim utakmica najveći mogući, pogotovo za igrače koji još nemaju taj pehar.

Što tek reći za Brnaze. Peja i Pave rade nedvojbeno najsnažniji turnir u godini i turnir koji će generacije pamtiti, poput onog kojeg je osvojio legendarni Mate Ćirko Baja, kada se sa svojom ekipom odvezao u novom Golf Polu i to prije 25 godina. Ovo što Brnaze nude ove godine čak spada u rubriku “vjerovali ili ne”.

Također, letvicu je podigao i jedan od najomiljenijih (među igračima) organizator nadmetanja Mlađo Gašpar. Potravlje je od ove godine sama “creme de la creme” balota, a popis najsnažnijih nadmetanja (zasada) donosimo u tablici ispod (ona će biti ažurirana, ukoliko se pojavi neko novo jednako kvalitetno nadmetanje).

Ekipa iz Potravlja u društvu Ante Tonća Vukana

Comments are closed.