Povratak “Kralja balekita 2016” na veliku scenu: “STUDENI” OSVOJIO GRADAC !

Najjeftinija verzija raffa podloge: BRZ TEREN U 5 KORAKA – DVORANE OTVORENOG TIPA
14 siječnja, 2020
Sjednice Sportske komisije i Komisije za Međunarodni tehnički pravilnik FIB-e
24 siječnja, 2020

Povratak “Kralja balekita 2016” na veliku scenu: “STUDENI” OSVOJIO GRADAC !

Studeni, Žuljević junior i Žika

Zaboravili ste tko ima najviše znanja o bodovima za ranking?! Zaboravili ste „Kralja bakelita 2016“?! Zaboravili ste tko najbolje pripremi sezonu sa one najvažnije kalkulacije – a te su tko će biti najbolji balotaš Dalmacije za godinu u igri sa špondama i gumom?! Zaboravili ste čovjeka koji o bodovima zna više od samih kriterija?! Vrijeme je da oživite sjećanja.

Mislili ste da će se „Studeni“ zadovoljiti sa jednom titulom, onom 2016?! Nekada najbolji balotaš regije u godini (2016) i igrač sa preko 70 osvojenih turnira u par godina se vraća na veliku scenu. Igrač koji je osvojio sve. Od Rogoznice, preko Sinja do Omiša, Basta i još mnogo, mnogo toga.

On ne da ne zaboravlja bodove, nego ih ima u malom prstu. Jedan od najvećih, ako ne i najveći protagonist vrhunskog Bakelita i Rankinga igrača se vraća. Vraća se po, gotovo metar, veliki i onaj u balotama najcjenjeni pehar. Mnogi će zanijekati želje i osjećanja prema tome da bi makar jednom htjeli biti najbolji, ali „Studeni“ tu vrstu ljubavi nikada nije skrivao.

Prva tisuća bodova je već tu, ali on se ne namjerava zaustavljati. U sklopu finalne utakmice u kombinaciji sa Jurom Žižićem i Ivanom Žuljevićem u Gradacu je stigao do titule. Finale nije ponudilo previše neizvijesnosti, što je dodatan pokazatelj da je čovjek koji najviše voli titulu kralja bakelita naprosto odlučio opet biti igrač sa najviše velikih titula u godini. Hoće li tome biti tako?! Vrijeme i Karakašica, Brnaze, Omiš, Kacunar, Rogoznica i ostala najsnažnija nadmetanja će nam dati odgovor. U svakom slučaju biti će jako zanimljivo.

Comments are closed.