Poznati finalisti pojedinca u Omišu: ŠVABO SLAVIO U TRILERU!

Breaking news ! DOGODILO SE ONO NEOČEKIVANO – UTAKMICA ZAVRŠILA … DANAS !
7 rujna, 2020
Trilj i Brela već zauzeli startne pozicije: OČEKUJE SE VELIKA SPORTSKA BITKA ZA 3.HBL-SD
8 rujna, 2020

Poznati finalisti pojedinca u Omišu: ŠVABO SLAVIO U TRILERU!

Fantastičnu utakmicu drugog polufinala je imala priliku gledati publika u Omišu. Utakmica je ponudila neke do sada neviđene stvari u balotama te će kao takva ući u povijest balotanja po pravilima na staro dalmatinski način sa špondama i gumom.

Naime, koristile su se razne metode poput nešto značajnijeg utjecanja na podlogu tokom gledanja pozicija, kao i odlazak u automobil na slušanje glazbe od strane jednog od igrača na duži period. Sve to skupa nam govori da je utakmica počela mnogo prije njenog stvarnog početka te da je trajala još od trenutka kada je ždrijeb spojio ova dva fantastična takmaca u Zdravku Katušiću Švabi i kralju bakelita iz 2016 godine popularnom Studenom. Rivalstvo i to koje datira još od  2012 godine a nastavilo se do danas.  Švabo je kontrolirao prvi set. Drugi set je kontrolirao Studeni da bi se u trećem setu pri rezultatu 6:6 Švabo uspio značajnije odvojiti i zaključiti utakmicu. Tokom igre su se čak pojavili i navijači popularnog Njemca kako bi mu dali snage da dočeka pobjedonosno kraj utakmice. 

Legendarni Švabo je dao izjavu za medije: “Bio sam spreman igrati do podne i žao mi je što je utakmica završila tako rano, tek u tri sata ujutro”.

Povijest će utakmicu nedvojbeno upamtiti, ali Švabo ima jednako ozbiljan zadatak uskoro, a to je suprostaviti se Marinu Ribičiću u sklopu finalnog dvoboja. Najavu utakmice pogledajte u danima pred nama. Stara garda je ovim rezultatima pokazala da je sposobna ponovno preuzeti primat u omiškim balotama od mlađih igrača koji posljednjih godina dominiraju bakelitom u Dalmaciji.

Comments are closed.