PRECIZNO IZBIJANJE RAFFA – PRVENSTVO HRVATSKE: Duje Pirić najbolji !

Priopćenje iz BK “Stivan”: PREMINUO DUGOGODIŠNJI KAPETAN JELKO IVANOVIĆ
22 rujna, 2020
KUP HRVATSKE U RAFFA BOĆANJU: BK “Gorčina” uvjerljiva u finalu !
23 rujna, 2020

PRECIZNO IZBIJANJE RAFFA – PRVENSTVO HRVATSKE: Duje Pirić najbolji !

Kao što smo već pisali, prvenstva Hrvatske u raffa boćanju su se pokazala kao zaista pun pogodak. Jedno od prvenstava koje se igralo je ono u Preciznom izbijanju. U Hrvatskoj se raffa inačica preciznog izbijanja i to ona naša igra već drugu sezonu. Disciplina se pokazala odlično osmišljenom. 10 meta, svaka po jedan bod. Od toga tri Volo mete i sedam Raffa meta.

16 prijavljenih igrača, a da je bilo 40 mjesta, sve bi bilo popunjeno, kakav je interes vladao za natjecanje. Kao u Volo Preciznom, sreća ima određeni utjecaj na utakmicu, ali ne i potpuni. Oni najbolji pucači su se našli u završnici.

Treće mjesto su zauzeli Antonio Gaurina i Božidar Budimir Bekan, a u pripetavanju finala – drama. Duje Pirić i Tonći Jurjević su ostvarili po pet pogodaka, da bi u pripetavanju mladi reprezentativac slavio sa 2:1. Jerić je imao mali peh kod odlučujuće mete, koju je Duje suvereno i sigurno pogodio za pobjedu.

Duje se već mjesec dana priprema za Volo boćanje, a Precizno izbijanje Volo na Naklicama puca tri do pet puta na tjednoj bazi. Ta forma sa treninga se prebacila i u ovo finale. Piriću je ovo prva titula seniorskog prvaka države u boćanju.

Comments are closed.