Prijateljski susret hrvatskih reprezentacija

PK Dalmatino pobjednik prvog povijesnog Petanka kupa Hrvatske
7 srpnja, 2021
Poziv: JUNIORSKA VOLO PRVENSTVA SDŽ !
7 srpnja, 2021

Prijateljski susret hrvatskih reprezentacija

Hrvatske ženska seniorska i muška juniorska (do 18 godina) reprezentacije odigrale su u Gradskom boćalištu Labin trening susret u kojem su seniorke slavile pobjedu 16:12.

Za žensku selekciju, predvođenu izbornikom Romanom Grižančićem su nastupale i dvije članice Labina, Nives Jelovica i Ria Vojković, uz Carrolinu Bajrić, Nikol Marelja Bošnjak, Iru Nimčević, Doru Fućak (Čavle ŠB) i Lornu Žagar (Marinići).

U sastavu juniora, predvođenog izbornikom Čedom Vukelićem, nastupio je i jedan mladi istarski boćar, Samuel Majcan iz buzetskog Vrha koji na dvojnu registraciju igra za Selca Bračanu, uz Lovru Šipeka, Žarka Jerčinovića (Sveti Jakov, Jadranovo), Filipa Klarića (Drivenik, Općina Vinodolska), Frana Jakominića (Vargon, Rijeka) i Petar Bajan (Kijevo). Za juniorsku selekciju izbornik Vukelić je predvidio nastup još jednog mladog istarskog boćara, Ivana Štihovića iz Pazina, koji je međutim, kao i prošlog vikedna na gostujućem susretu sa Slovenijom, izostao.

Juniori su nakon tehničke serije igara vodili sa 12:8, ali su seniorske dobivši na kraju sve četiri igre preokrenule rezultat u svoju korist 16:8.

Izvor: Hrvatski Boćarski Savez

Comments are closed.