Prvi rođendan portala: FFC BORAC TOMISLAV ČIKOTIĆ UVELIČAO PRIREDBU

Izvlačenje u petak: PRIJAVE PRI KRAJU, KESIĆ, ALI I MILAS, ŠIŠKO I BRATIM SPREMNI
7 veljače, 2017
Pale ili Folk: LEO VETMA, LUKA BOBAN I ANTIĆ UVJERLJIVI
10 veljače, 2017

Prvi rođendan portala: FFC BORAC TOMISLAV ČIKOTIĆ UVELIČAO PRIREDBU

Tomislav Čikotić

Balotaši u društvu istinskog sportaša Tomislava Čikotića

Balotanje po staro dalmatinskim pravilima doživjelo je svojevrsnu krunu rođendanskim slavljem portala “damacijabalote.com”. Gotovo 1000 objava unutar prve godine i pravo more obožavatelja putem društvenih mreža okrunjeno je slavljem i dodjelom pehara najboljem igraču u sezoni 2016. Prestižni pehar najboljeg zasada sadrži tri imena, a osmi po redu „Kralj bakelita“ će, taj veličinom zaista impozantan trofej, sa legendarnim imenima koja se na njemu nalaze ili budu nalazila, dobiti u trajno vlasništvo.

Samu priredbu su uveličali, između ostalih, Luka Žure, kao aktualni boćarski seniorski reprezentativac Hrvatske, koji je na svjetskom prvenstvu u Nici, prije nekoliko mjeseci osvojio 5.mjesto, te proslavljeni kickboxing reprezentativac Hrvatske Tomislav Čikotić, koji proživljava najbolje dane u profesionalnoj karijeri.

Naime, Čikotić je u posljednjem meču pobijedio švicarskog sportaša godine u 2015. godini, Envera Šljivara. Snimku meča pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=xCmg7d2EZXA (dio zvuka nije dostupan zbog zaštite autorskih prava). Švicarac je tu laskavu titulu ponio, između ostalih i ispred aktualnog osvajača Australian Opena i najboljeg tenisača svih vremena, Rogera Federrera. Bez obzira što ga u Ateni uskoro čeka neporaženi grčki borac (24-0 “score”) u sklopu „FFC 28“ priredbe, te se nalazi u jeku priprema za borbu, naš prvak se odazvao pozivu kako bi svojim prisustvom uveličao priredbu.

Osim dominacije nad Šljivarom, spomenimo i meč koji je proglašen najboljim mečem u 2015. godini, u pravom spektaklu i „kreševu“ protiv Elmira Mehića. Snimku meča pogledajte ovdje: https://www.youtube.com/watch?v=0fJS6x8b5IA , kada je u prvoj rundi „knockdownom“ ušutkao 6000 navijača u sarajevskoj Skenderiji, te činjenicu da se radi o svjetskom prvaku u Full Contactu u superteškoj kategoriji.

Nada je da će naš borac nastaviti put prema FFC tituli, a dojmu da se radi o borcu „Glory“ kalibra nikako se ne možemo oteti. Posljednji intervju našeg skromnog prvaka prije puta u Grčku za “fightsite.hr” pročitajte ovdje: http://fightsite.hr/intervjui/ffc-28-cikotic-samouvjereno-najavio-povratak-u-atenu-i-borbu-s-neporazenim-grkom/ . Osim Čikotića, njegov klupski kolega Antonio Plazibat grabi naprijed jednako velikim koracima, u najmanju ruku, a dvojac u sklopu odličnog splitskog kluba “Ameno Gym” predstavlja, ne samo budućnost, nego i sadašnjost hrvatskog kickboxinga na najvišem nivou.

Jednako tako, balotanje u Dalmaciji, po staro-dalmatinskim pravilima, grabi velikim koracima naprijed, u čemu svoj obol ima svih 10-ak tisuća igrača i ljudi koji ih prate i za njih navijaju, a o čemu čitatelji svakodnevno imaju pravovremeni uvid i informaciju.

Tomislav Čikotić Antonio Plazibat

Tomislav Čikotić i Antonio Plazibat

Fotografija: profightstore.hr

Comments are closed.