RASTUĆI GIGANT: Na pragu 2000 „lajkova“ i nova velika ulaganja

Predsjednik C.B.I. Mutlu Turkmen: “HRVATSKA JE KLJUČNA ZA RAFFU U REGIJI”
25 listopada, 2018
Ždrijeb “104 Dalmatinca” UŽIVO: PETAR CRLJEN BOLJI OD BOTICE
26 listopada, 2018

RASTUĆI GIGANT: Na pragu 2000 „lajkova“ i nova velika ulaganja

Utjecaj portala u balotaškom miljeu Dalmacije vidlljiv je zaista na svakom koraku. Popularnost balotaša i balota je iznimno velika. Neke personalizirane objave pogleda po nekoliko tisuća ljudi, a brojka od 15000 već je probivena nekoliko puta. To su jako ozbiljne brojke, a infrastruktura je već respektabilna.

Na portalu su se već pojavljivali neki vrhunski hrvatski sportaši iz drugih sportova, kao i splitski glazbenici. Sličan trend nas čeka i ubuduće, jer balotanje je u krvi svakom dalmatincu.

Portal je doprinio popularizaciji svih vrsta balotanja, od Volo balota, Raffa balotanja, a o igri na staro – dalmatinski način da ne govorimo. Također, nakon 1900-tog facebook lajka portal je ugledao prvo „boostanje“ ili plaćenu facebook promidžbu, da bi u dva dana pristiglo još stotinjak poklonika na facebook sučelje portala.

Svjetski broj 1 kao cilj:

Takva i slična ulaganja u marketinške aktivnosti nas čekaju tokom cijele 2019. godine i nakon nje, s ciljem da portal „dalmacijabalote“ postane najutjecajniji svjetski balotaški medij, snažniji od svjetske boćarske i talijanske boćarske federacije.

Comments are closed.