Repriza finala: PRILIKA ZA ISKUPLJENJE KESIĆA I MARETIĆA

Makarska stigla do kraja: VRGORČANI FAVORITI NEDJELJNOG FINALA
28 svibnja, 2016
Omiš: MARIN MARUŠIĆ BAĆO LAGANO, DALO I LOLA JEDVA
29 svibnja, 2016

Repriza finala: PRILIKA ZA ISKUPLJENJE KESIĆA I MARETIĆA

Slavko Maretić sa peharom u ruci

Slave 2

Jedan od najjačih, ako ne i najjači zimski turnir došao je kraju. Čeka nas još samo veliko finale. Branitelji naslova Petar Bilokapić i Marinko Gulić protiv gostiju Slavka Maretića i Mate Kesića, i to danas u 18:30.

Posljednje finale kada su se sastala ova dva balotaška giganta odredilo je i obilježilo prvu polovicu balotaške sezone. Dvoboj Bilokapića i Kesića kao dvojca koji je podbacio u rezultatu godinu prije, gurnuo je Bilokapića u borbu za vrh, dok je Kesić još uvijek bez osvojenog turnira. Ipak, ova Karakašica i Jesenice mogli bi mnogo toga promijeniti. Bez osvojenog turnira je i njegov suigrač Slave Maretić, iako se vratio u onu najbolju formu. I njemu bi Karakašica otvorila put prema „Listi najboljih balotaša Dalmacije” po “db.com” na kraju godine. Ukoliko se Jesenice i današnje finale poklope po Kesićevim željama, a s obzirom na jako neizvijesnu konkurenciju u ovoj godini, on će se vrlo brzo uplesti u balotaški vrh regije, gdje objektivno pripada. Po nekim procjenama, radi se o najtreofejnijem balotašu svih vremena. Mate je istinska legenda Dalmacije čija je igračka priča u ozbiljnoj pripremi.

Sve to prekrasno zvuči kad su u pitanju gosti. Međutim, oko toga će nešto za reći imati i branitelj titule koji u meč ulazi čak kao blagi favorit. Gulić i Bilokapić su fenomenalna kombinacija koja rezultatom navedeno jasno demonstrira.

Comments are closed.