Rezultati 2.dana: NAŠI STOPOSTOTNI – TOMO KOLOBARIĆ MEĐU 8 U KRUGU !

SVJETSKO PRVENSTVO ZA SENIORE PRATITE UŽIVO: Živolić ispalio 51 boću !
7 studenoga, 2019
SVIJET SE DIVI NAJMLAĐEM ĆUBELI ! Dolazi li nakon Dejan Tonejca Marin Ćubela ?!
8 studenoga, 2019

Rezultati 2.dana: NAŠI STOPOSTOTNI – TOMO KOLOBARIĆ MEĐU 8 U KRUGU !

Svaka Hrvatska reprezentacija koja ide na prvenstvo je pod povećalom. Ništa od toga nije čudno, jer je Hrvatska boćarska velesila.

Međutim, utakmica do 13 punata i na vrijeme je uvijek na jedan način “lutrija” i svatko na svijetu može odigrati jednu utakmicu odlično i nekom od favorita rezultatski nauditi. Stoga, je potrebno naše dečke lišiti sada i u budućnosti tih vrsta pritisaka, jer su na ovom prvenstvu pošteni i radni dečki koji zaista daju sve od sebe. U prilog navedenom ide i ispadanje jednog Emanuele Bruzzonea od apsolutnog autsajdera. Sve to njega nikako ne čini lošijim igračem nego je bio prije pet dana i čovjekom koji je osvojio sve što se u boćanju osvojiti može.

Jure Maglić kao izbornik je očito napravio dobar posao. Naši igrači su u repasažnim mečevima, Marin Ćubela – pojedinac i Tomislav Kolobarić – krug, odradili kvalitetno i plasirali se u četvrtfinale. Kolobarić je do zadnje ruke bio u zaostatku i sve iščupao. Čileanac se odlučio pucati jednog bulina umjeto boće pri prednosti od jedan punat u predposljednjoj ruci i “sve” promašio.

U Paru su Marin i Pero Ćubela prošli sa dvije pobjede, kao i Pero u Preciznom izbijanju, kojeg čeka težak ždrijeb. Ali, mi znamo da je Pero teži ždrijeb bilo kojem protivniku jer se radi o igraču koji se ne boji poraza, zbog čega je po nekim mišljenjima najbolji svjetski pucač preciznog.

Trkači Darijan Živolić u brzincu i Bruno Kraljić i Živolić u štafeti izgledaju dovoljno dobro da bi trebali do medalje. Ipak, nadamo se da oni imaju jednu vanserijsku utrku za polufinale i borbu za zlato.

Rezultati: U svih 6 disciplina Hrvatska zasada ima četvrtfinale.

Treći dan uživo ispratite OVDJE.

Comments are closed.