Rezultati 4.10.2016 2.dio: TONI BAŠIĆ IM PRIREDIO DOBRODOŠLICU U BAKELIT

Rezultati 4.10.2016 1.dio: IZNENAĐENJE U POLUFINALU MASTERSA
5 listopada, 2016
Prijave do 16.10.: POČINJE TRADICIONALNA LIGA U ŽRNOVNICI
6 listopada, 2016

Rezultati 4.10.2016 2.dio: TONI BAŠIĆ IM PRIREDIO DOBRODOŠLICU U BAKELIT

toni-basic

Toni Bašić

Damir Dado Pirić i Jure Žižić su u Omišu pobijedili Zdravka Katušića Švabu i Marina Marušića Baću na putu u četvrtfinale. Isto četvrtfinale neće vidjeti ni braća Tonći i Luka Jerić, koji su svoj meč osmine finala izgubili.

Na Kacunaru su odlični pucač Jure Župa i domaći as Joško Palinić Pale iznenadili sa 2:1 favoriziranu sinjsku kombinaciju „Mora“ i „Vuk“, iako su nespretno propustili drugi set. Iznenađenje nije dopustio „Doktor“ Ante Tonći Čizmić  u paru sa Sinišom Stipićem protiv Ante Ratkovića Bilog i Stanka Čote. U skladu s tim, sve je spremno za jednu od utakmica godine u Potravlju, sa koje će publika detaljan izvještaj vidjeti sutra, a koji bi mogao imati ozbiljan utjecaj na „Ranking 2016“ ukoliko Stipić u meču ostane „kratak“ za pobjedu.

U međuvremenu su Toni Bašić i Mirko Delić Grančićima omogućili još malo dobrodošlice u bakelit. Po rezultatu Toni Bašić ne blista u posljednje dvije godine. Ipak, radi se o igraču čiji se bljesak čeka, a pet ili šest turnira osvojenih unutar godine nikoga nebi iznenadilo, s obzirom da se radi o jednom od ozbiljnijih talenata u bakelitu. U meču punom preokreta za finale Prpuše, Bašić i Grančić su reštavali balote jedan drugom po nekoliko puta, a da bakelit i boćanje nemaju jedno sa drugim previše veze on i odlični Delić su ponovno dokazali.

Comments are closed.