Rico pod povećalom: „ŽICO“, DAMIR KALAŠ I „ŽUĆO“ DO POBJEDE U BASTU

Luka Žure peti u Nici: LEO BRNIĆ PRVAK EUROPE U BRZINSKOM IZBIJANJU
19 prosinca, 2016
Tek se vratio iz Nice, već je tražen?! VIKTOR SABLJIĆ USPJEŠAN U BASTU
20 prosinca, 2016

Rico pod povećalom: „ŽICO“, DAMIR KALAŠ I „ŽUĆO“ DO POBJEDE U BASTU

ivan-sosic-rico-dario-tenzera-marko-plazonja-dinko-dine-botica

Balotaška nadmetanja koja su počela nakon 30.09.2016 biti će, sukladno Kriterijima, bodovana za Poredak 2017, obzirom da će finala tih turnira biti igrana u 2017. Godini. U skladu s tim igrači već sada idu u utakmice sa sto posto. „Rosteri“ se sastavljaju na sve strane, a jedan od onih koji je pod posebnim povećalom je Ivan Šošić Rico. Razlog tome je taj što Rico jako rijetko u sezonu ulazi bez ozbiljnog plana, a njegove ekipe su u bakelitu svojevrstan „brend“.

Već smo detektirali da je posredstvom Ante Tomaševića i Dinka Botice momčad pojačana Dariom Tenžerom za nadmetanje u Žrnovnici. Osim toga, u Ricovom dresu se u Bastu i u Žrnovnici pojavio Marko Plazonja. Kad tome pridodamo pucače Klementa Ugrina i samog Boticu dobijemo jedan od najjačih „rostera“ u balotama, kao najavu Ricovog velikog povratka u novoj godini.

Sinoć su Klement Ugrin, Ivan Šošić Rico i Marko Plazonja u Bastu pobijedili Roberta Sovulja, Svetu Tomasovića i Marija Rodića, a sastav Rico, Dine, Plazonja, Kleme i Gren izgleda zaista zastrašujuće.

Osim ovih momaka u Bastu su sinoć Damir Kalaš, Ante Čović Žico i Dario Žućo“ rezultatom 2:1 pobijedili ekipu koju predvode Ante Peraica i Mario Kulišić. Rezultat je svojevrsno iznenađenje, obzirom da se na tako kratkom terenu i na toj podlozi očekivala dominacija Ante Peraice. Ipak, Damir Kalaš iz dana u dan napreduje, a rezultat je vidljiv.

damir-kalas

Damir Kalaš

Comments are closed.