Rico vs Švabo: ČETVRTFINALE OMIŠA I SUDAR DVIJU LEGENDI BAKELITA

Dubrava 2020: NADMETANJE PAROVI (2+1)
3 kolovoza, 2020
NADMETANJE BUDUĆNOSTI: Masters u Omišu – limit 32 ekipe !
10 kolovoza, 2020

Rico vs Švabo: ČETVRTFINALE OMIŠA I SUDAR DVIJU LEGENDI BAKELITA

dav

Legende na konzultacijama u vezi završnice: Švabo i Ćimpa

Oko trojki Omiša ove godine skrbi nekoliko ljudi aktivno i rezultat se vidi. Pandemija je poharala velik broj nadmetanja, ali Omiš ostaje goropadan i snažan.

Jednako tako snažna su i četvrtfinala ovog grand slama. Čeka nas dvoboj prvih favorita nadmetanja Pajo/Petar/Luka protiv Juke/Žuke i Mate. Mnogi su skloni vjerovati da je upravo taj meč finale prije finala.

Da tome ne bude tako svojski će se truditi ponajbolji igrač dosadašnjeg dijela nadmetanja Nikola Kapitanović i njegovi dečki. Jednako tako su opasni Jure Stanić, Nino Mrša i Stipe Pivčević. Jure Stanić je igrač koji je „dite“ Omiških terena i samo je pitanje koje će godine čarolija i nepredvidivost ovog kultnog nadmetanja izgurati Juru na vrh.

Vrh je to koji su legende bakelita Zdravko Katušić Švabo i Ivan Šošić Rico već iskusili. Švabo je legenda „Prika“ (dio Omiša na kojem su tereni), a Rico će imati svesrdnu pomoć u „igraču kojem Omiš najviše leži“ Veli Maretiću i uvijek vrlo dobrom Dini Botici. Osigurač Ricu i momcima je Srđo Božinović koji je također igrao polufinale u prošlosti.

Ekipa iz sjene koju mnogi ne vide na vrhu su momci koje predvodi Marin Ribičić. Ali nemojte se iznenaditi ako upravo njih ugledate na tronu. Omiš i karma oko turnira uvijek publici donesu nešto nepredvidivo. Stoga nas čeka pravi spektakl do kraja turnira.

Comments are closed.