ROK DO 29.7. ! Pomoć županijskog boćarskog saveza SDŽ boćarima pri osnivanju boćarskog kluba

POPUNA 2.HBL-SREDNJA DALMACIJA: Debaljak savladao Velebita iz Benkovca sa 14:10 !
18 srpnja, 2021
BOĆARSKO PRVENSTVO SDŽ ZA JUNIORE – Sinj, 11. i 18. 07.2021.
19 srpnja, 2021

ROK DO 29.7. ! Pomoć županijskog boćarskog saveza SDŽ boćarima pri osnivanju boćarskog kluba

SVIM ZAINTERESIRANIM BOĆARIMA I BOĆARSKIM DJELATNICIMA NUDIMO POMOĆ PRI OSNIVANJU BOĆARSKOG KLUBA NA NAČIN:

SAVJET PUTEM TAJNIKA BOĆARSKOG SAVEZA SDŽ (095/381-5500) U PRIPREMI RADNJI I DOKUMENTACIJE KOJE PRETHODE ISHOĐENJU “RJEŠENJA NADLEŽNOG UPRAVNOG TIJELA O OSNIVANJU UDRUGE”.

NAKON TOGA, OVLAŠTENA OSOBA ZA ZASTUPANJE (PREDSJEDNIK KLUBA) U URED BOĆARSKOG SAVEZA ŽUPANIJE SPLITSKO – DALMATINSKE DOSTAVLJA:

  1. POTVRDU NADLEŽNOG UPRAVNOG TIJELA U SDŽ O ZAPRIMANJU DOKUMENTACIJE
  2. Obrazac: “PRIJAVA KLUBA ZA NATJECANJE” (podatci o klubu, kontakt, adresa boćališta…)
  3. Obrazac: “POPIS SVIH IGRAČA ZA NATJECANJE”

Nakon asistencije pri osnivanju nekoliko boćarskih klubova u posljednje dvije godine, Boćarski savez županije Splitsko – dalmatinske vrši aktivnosti pomoći zainteresiranim boćarima za osnivanje kluba i sudjelovanje u boćarskim natjecanjima. Tajming se poklapa sa rokom za registraciju igrača i klubova u Volo specijalnosti (željezne boće), koji traje do 1.8.2021. U lokalnom savezu vjeruju da je, ukoliko u idućih 10 dana bude interesa za navedeno, moguće u županijsku boćarsku ligu priključiti još poneki boćarski klub. Vjerovatni početak natjecanja u županijskim ligama je: NEDJELJA 5.9.2021.

Osim spomenute potvrde upravnog tijela SDŽ o pokretanju zahtjeva za osnivanje kluba, ovako izgledaju još dva obrasca koje je potrebno popuniti da bi sudjelovali u boćarskom natjecanju:

Comments are closed.