SABLJIĆ VS PAVEŠKOVIĆ: Dva najpopularnija balotaša ovog momenta jedan na drugoga!

ZAVRŠNICA STOBREČA: Nediljko Neno Juričić i Petar Bilokapić prvi finalisti
12 prosinca, 2018
HVAR – PAROVI (2+1) “VOLO”: Nikola Maroević i Ivica Dujmović najbolji u Jelsi
14 prosinca, 2018

SABLJIĆ VS PAVEŠKOVIĆ: Dva najpopularnija balotaša ovog momenta jedan na drugoga!

Viktor Sabljić i obožavatelji

Kakav su samo „hype“ izazvali Marin Ribičić i Viktor Sabljić plasmanom u polufinale Stobreča. Broj lajkova, dijeljenja i pogleda objave je premašio sve granice. Pod tim sve granice se podrazumijeva i objavu kada je Mate Pavešković uzdrmao Raffa svijet slavljem u Turskoj. Tada smo mislili da će te brojke bit teško dostižne za balotaše. Ipak, sa polufinalom Stobreča Sabljićeve brojke pariraju. Sa polufinalom Stobreča?! Dame i gospodo. Službeno je. Balote imaju novog superstara. Zvijezdu iz naroda. I njegovo ime je Viktor Sabljić. To je igrač koji ima navijače u Zagrebu, Dubrovniku i Slavoniji. U Hercegovini, Švicarskoj i Njemačkoj. Čak i preko bare. Nevjerovatno je, ali dio upravo tih fanova je najavio svoj dolazak u ponedjeljak iza 17:00 u Stobreč.

Tamo će se događati pravi „showdown“. Viktor Sabljić „dolazi po“ Matu Paveškovića. „David protiv Golijata“ u meču koji morate vidjeti. Prije nego su Pavešković i Ivan Iko Palaversa savladali Klementa Ugrina i Matu Kesića u sklopu svog četvrtfinala, Viktor Sabljić je viđen i snimljen kako trenira, ne u Stobreču, ne u Žrnovnici, već na potpuno, od očiju javnosti, skrivenom terenu (SNIMKA USKORO!).

Ugrin i Kesić su zaostatak od jednog seta i 2:6 umalo okrenuli u svoju pobjedu. Stigli su do 15:15 u drugom setu, i na 15 punata se zaustavili, te tako omogućili sudar već etablirane i nove zvijezde Bakelita. Mate Pavešković jest obožavan u narodu, ali Viktor Sabljić je taj kojeg će publika Stobreča nositi od prve do zadnje minute utakmice. U to nema sumnje.

Doček zlatnog reprezentativca Mate Paveškovića

Comments are closed.