Spektakl u Tugarama: TONI BAŠIĆ I ANĐELKO DOMIKULIĆ ĐELA NA TRONU

Goranu Buliću Srinjine: RENATO MARKOČ NASTAVLJA DOMINACIJU ROGOZNICOM
16 rujna, 2018
“Ranking” igrača 2018: DAMIR PIRIĆ I LUKA ŽURE PREUZELI VODSTVO
17 rujna, 2018

Spektakl u Tugarama: TONI BAŠIĆ I ANĐELKO DOMIKULIĆ ĐELA NA TRONU

Anđelko Domikulić Đela Toni Bašić Tomo Bašić Josip Bulić 2

Tugare ovo nisu vidjele gotovo dva desetljeća. Josip Bulić se niti malo ne šali. Uz igralište nije niti čačkalica više mogla stati. Dva tri reda navijača, fešta za sve, bengalke, „Anita i malo vitra“, odlični Toni Bašić i legendarni Đela. Fantastično.

Tijek finalne utakmice i ozljeda Dade Pirića:

Anđelko Domikulić i Toni Bašić su bolje otvorili utakmicu i poveli 12:6. Tada se ozljedio Damir Pirić kojeg je zamijenio Kažimir Čorić. Čorić, inače brat od simbola nakličkih balota i boća Tihe Čorića, unio je novu energiju u ekipu za 13:14 i zajedno sa Ivanom Pirićem gotovo preokrenuo utakmicu. Ipak, odlični Toni Bašić i Anđelko Domikulić legendarni Đela su bili na nivou te stigli do zaslužene pobjede u prvom, a nakon toga i drugom setu.

Duje Pirić ostao bez „večere“:

Iza nadmetanja se rapucavalo iz zraka bakelitnim balotama za pršut i sir. Tamo je Kristian Radilović slavio ispred jedne od najvećih budućih zvijezda igre i prvog favorita nadmetanja za pršut Duje Pirića. Gađati u bulina na drugoj crti je „ničija igra“, a Duje i Josip Bulić su suglasni da je mladi Radilović velika nada balotanja i boćanja za vrijeme ispred nas. Kompletnu publiku i igrače je do dugo u noć zabavljao sastav „Anita i Malo vitra“.

Ono što ostaje nakon ovog iznimno praćenog nadmetanja je da Josip Bulić misli ozbiljno i da Tugare imaju snage za Grand Slam. Ipak, potencijal za Grand Slam je jedno, a taj potencijal razviti u pravo međunarodno nadmetanje je nešto sasvim drugo. Vlade Galić je u tome uspio, a hoće li zaista odlični Josip, ostaje nam za vidjeti.

Tugare 29

Tugare 28

Anđelko Domikulić Đela Toni Bašić Tomo Bašić Josip Bulić

Comments are closed.