Spoj iskustva i mladosti: DADO PIRIĆ, MARIJAN BOTICA I SLAVE MARETIĆ KAO MENTORI

Povećali broj utakmica: MLADI „PAR BUDUĆNOSTI, ANTE I IVAN, I U SITNOM
27 kolovoza, 2016
Mario Kulišić nakon velike pobjede najvljuje: ZABORAVITE PRVO MJESTO!
28 kolovoza, 2016

Spoj iskustva i mladosti: DADO PIRIĆ, MARIJAN BOTICA I SLAVE MARETIĆ KAO MENTORI

Marijan Botica

Uvijek “opasni” Botica

Spoj mladosti i iskustva definitivno „pali“ u svakom sportu. Jučer smo u regiji imali priliku gledati tri takve kombinacije. Jure Stanić i Jure Žižić jesu mladi igrači po godinama, ali ne i po igračkom iskustvu. U zbroju momci već imaju oko 30 osvojenih turnira. Obojica spadaju u ponajbolje igrače regije bez obzira na godine.

Jure Žižić pogotovo ozbiljno izgleda u kombinaciji sa Dadom Pirićem, kojeg publika sve češće ima priliku gledati u posljednje vrijeme. Par je utakmicu u Omišu riješio bez neke muke. Za razliku od njih, Jure Stanić i Marijan Botica su jedna nedvojbeno tzv.„nenad“ kombinacija. Nema koga taj dvojac ne može pobijedit, ali ni izgubit. Momci su zaostajali set i 2:9 u drugoj pariji u Veliću pokraj Trilja i sve okrenili u pobjedu. Da se svaki set igra do 21 punat, oni bi osvojili najviše turnira u Dalmaciji po „izdvojenom mišljenju“. U igri 2×16 punata stvari izgledaju bitno drugačije.

Uz ove dvije kombinacije, publika u Sitnom imala je priliku gledati mladog Petra Dražića i Slavka Maretića. Za razliku od Žižića i Stanića, Dražić još uvijek nema neki značajniji rezultat u bakelitu. Ipak, igra sa balotaškim profesorom je dobar put ka istom. Rezultat utakmice bio je uvjerljivih 2:0.

Comments are closed.