Srinjani najbolji: PINĆO I „NJEGOVI“ MOMCI OSVOJILI LIGU U ŽRNOVNICI

Žute „podmornice“ i plava „torpeda“: ANIĆ I TOMAŠ IZOKRENILI GREBEN NAOPAČKE
3 lipnja, 2016
Do 14.06.: Tradicionalni turnir parova “Kalaš 2016” u Žrnovnici
4 lipnja, 2016

Srinjani najbolji: PINĆO I „NJEGOVI“ MOMCI OSVOJILI LIGU U ŽRNOVNICI

Nikola Muše

Nikola Muše

Buran balotaški dan je prošao. Nekoliko derbija je iza nas. Ona najvažnija, finalna utakmica odigrala se u Žrnovnici. Tamošnja liga je završila pobjedom Srinjana. Petar Muše Pinćo, Marin Muše, Nikola Muše, Ivan Kulišić Kula i Tonći Muše pobjedili su Nikšu Aljinovića Nišu, Ivana Mikasa Tajsona i velikog zaljubljenika u balote, legendarnog Cesariju. Prvi set završio uvjerljivo, za razliku od drugog koji je ponudio pravu dramu. Srinjani su potpuno zasluženo osvojili ligu, a tokom turnira su pobijedili velik broj odličnih ekipa prepunih vrhunskih igrača. Zanimljivost je da kuglački reprezentativac Hrvatske i istinski sportaš, Nikola Muše, za pobjednika igra na poziciji pucača, što je svakako veliki plus za balotanje i popularizaciju istog. Treće mjesto zauzela je „Pekara Marin“, koju je u zadnjoj utakmici, onoj za 3.mjesto, do pehara doveo odlični Marko Kovačević.

U Žrnovnici nas čeka novi turnir i to onaj parova (2+1). Organizator Petar Sinovčić (Kalaš) 095/903-8731, svima želi ugodnu zabavu i poštenu igru. Prijave za isti su do 14.06.

Od ostalih rezultata izdvojimo pobjedu Mate Kesića, Petra Muslima i Vjekoslava Bosančića protiv Marina Ribičića i Lea Vetme. Vetma i Ribičić imali su prvi set i veliku prednost u drugom koju nisu realizirali. Mate Kesić i njegove vrhunske izvedbe na Grebenu nisu od jučer. On je najtrofejniji igrač tog turnira kroz povijest. Vetma će priliku za iskupljenje tražiti danas u sa svojim „Grebenašima“ u vrlo važnom meču protiv balotaškog „Dream teama“, predvođenog Veljkom Maretićem.

Comments are closed.