Tjedni osvrt – “Bakelit”: ZAVRŠNICA VINOVA I DERBI NA SUĆIDRU

Humanitarna akcija balotaša: “Za našeg prijatelja Petra Crljena”
3 studenoga, 2019
Drugi svjetski kup nacija za boćarice: JELOVICA, VOJKOVIĆ I BAJRIĆ DO SREBRA !
4 studenoga, 2019

Tjedni osvrt – “Bakelit”: ZAVRŠNICA VINOVA I DERBI NA SUĆIDRU

Fanstastično finale na Sućidru su imali priliku gledati fanovi balota. Tamo su Ivan Žuljević, Jure Žižić i Tomislav Tojčić stigli 15:15 u sklopu prvog seta pretvoriti u 16:15 pobjedu pomoću Žuljevićevog čudesnog odigravanja posljednjom balotom i hitcem u bulina.

Jako tvrdi domaći momci i popularni Mate, Dubro i Martin su stigli vratiti stvari u egal slavljem 8:16 u drugom setu. Međutim, tada se za njih događa scenarij iz najcrnijih snova, a taj je da u igru ulazi izvrsni Nino Babić, koji na krilima svoje odlične igre nosi Žuljevića, Tojčića i Žižića na tron pobjedom 16:1 u sklopu trećeg seta.

Tomaševićeve trupe zaustavljene u Vinovu:

Dario Tenžera i Dine Botica su u međuvremenu poraženi u finalu Vinova od, naprosto, bolje ekipe. Sva tri seta su završila rezultatom 16:13. Dva od ta tri su zasluženo pripala Marku Melvanu, Marijanu Botici i Tomislavu Plazoniću. Ništa u porazu svoje ekipe nije uspio učiniti niti Ante Tomašević, koji je tako nakon nekoliko osvojenih finala doživio poraz svoje ekipe u toj, najvažnijoj, završnoj utakmici.

Comments are closed.