Trojac u trci za titulu: DALIBOR KVESIĆ, ŽELJKO GAĆE I JOZO MIKAS „TETAK“ FURIOZNO

Krenilo ga: MATE KESIĆ OSVOJIO GREBEN, DANAS U FINALU JESENICA
10 lipnja, 2016
Krli finale: ERCEGOVAC, TEŠIJA, BOTICA I PISAC DO TITULE
11 lipnja, 2016

Trojac u trci za titulu: DALIBOR KVESIĆ, ŽELJKO GAĆE I JOZO MIKAS „TETAK“ FURIOZNO

Tetak

Gaće, Kvesić, Tetak i Cera u dobrom društvu

Naizgled revijalan balotaški turnir pretvorio se u spektakl koji dnevno prati preko stotinu lokalnih navijača. Godinama pregrađe Omiša ovako nije bilo zagrijano za balotanje. Za sve su „krivi“ Ante Mušac i Antonio Tomas.“

Dalibor Kvesić Dela i Željko Gaćo furiozno su se plasirali u osam ekipa. Sve svoje protivnike naprosto izbacuju iz igrališta i kao takvi se pokazuju potpuno konkurentni za titulu na turniru. Jučer su u dva seta prepustili svega nekoliko punata.

Na igralištu do tog igrališta odvijala se derbi utakmica. Tamo je ekipa predvođena iskusnim i na turnirima srednje Dalmacije poznatim Željkom Cerićem Cerom imala za protivnika ekipu predvođenu Jozom Mikasom „Tetkom“. S obzirom da je Tetku menadžment poprilično dobro radio utakmica je bila potpuno otvorena. U prvom setu pravi čovjek i sportaš Željko Cerić ne ostavlja Tetku previše prostora za manevar i set pobjeđuje rezultatom 16:3. Ipak precizni i točni Mikas nudi maestralnu predstavu u drugom i trećem setu, te ekipu uvodi u četvrtfinale. Bez obzira što tetak ima pobjede nad nekim poznatim balotašima u regiji, to je njegov rezultat karijere. U slučaju osvajanja istog Jozo Mikas Tetak mogao bi sloviti za najboljeg igrača u mjestu. Izgleda da se najopasnijeg protivnika već riješio, a rezultati će nedvosmisleno biti mjerilo svega. Što o svemu misle zahuktali Kvesić i Gaćo, ubojiti topnik Mario Rodić, kojeg pamtimo iz prošlogodišnjeg finala lige u Žrnovnici, i mnogi drugi kandidati za titulu ostaje nam da vidimo u završnici turnira.

Comments are closed.