U 104 veliki zimski „grand slam“: ORGANIZATOR PUBLICI NUDI PRAVI SPEKTAKL

„Mrkanu“ Potravlje: JOŠKO MODRIĆ, DARIO TENŽERA I DINE BOTICA NAJBOLJI
17 rujna, 2017
Gala najboljima: BOTICA NEUMOLJIV, ŽULJEVIĆ MU „ZA PETAMA“, RADMAN BRILJIRA
18 rujna, 2017

U 104 veliki zimski „grand slam“: ORGANIZATOR PUBLICI NUDI PRAVI SPEKTAKL

104 dalmatinca

Još se nije niti slegla prašina od finala Rogoznice, Potravlja i Gale, a već nas čekaju nova uzbuđenja. Naime, u Turjacima (104 dalmatinca) organizator je već najavio, a sada i ispunio najavljeno da će organizirati nadmetanje najsnažnijeg mogućeg karaktera ove zime.

Obzirom da se snaga nadmetanja mjeri po broju kvalitetnih balotaša, a broj kvalitetnih balotaša na nadmetanju je upravo proporcionalan broju bodova koji su na dispoziciji igračima unutar istog, „104“ će ove godine zadovoljiti i one najprobranije „lovce na bodove“. Ovo zaista fantastično nadmetanje ponuditi će okršaje najboljih balotaša regije sa boćarima iz Turjaka i okolice, te sa igračima bakelita u Turjacima, koji već četiri do pet mjeseci neprekidno treniraju za ovaj pravi spektakl od turnira.

Početak nadmetanja parova (2+1) je 2.10.2017, a prijave je moguće izvršiti na kontakt 095/517-8256 (Vlade Galić). Također, važno je napomenuti da su igrališta potpuno preuređena za ono što nas u „dvorani 104“ čeka ove zime, što ide samo još više na čast ambicoznom organizatoru.

Obzirom da je sezona boćanja dijelom već započela i da će trajati do pred ljeto (1. I 2. HBL do konca trećeg mjeseca), te da srednja Dalmacija ove sezone ima čak tri prvoligaša, očekuje se nešto manji odaziv ponajboljih igrača na zimska nadmetanja, osim u situacijama kada konkurenti za „Ranking“ ne budu u šansi jednom titulom stići do jako velike bodovne prednosti. 104 su upravo jedna takva šansa i garant da će sezona bakelita krenuti iznimno jako. Kladite se, Turjake će propustiti minoran broj zvijezda bakelita. I kladite se, na novoj podlozi, koju domaćini već imaju u „malom prstu“, biti će pregršt ispadanja velikih igrača u ranoj fazi nadmetanja. Jedva čekamo.

Comments are closed.