UKG PORAZIO FONTANU: Veliki „gradski derbi“ Tomi Jerkoviću Kleji i Juri Bartuliću

Veliki boćarski derbi na Gripama: SPEKTAKL BK SOKOL – BK VARGON U BORBI ZA VRH
1 prosinca, 2017
UZEO BOĆE PRVI PUT U ŽIVOTU: Klement „Kleme“ Ugrin pokazao svu raskoš talenta
10 prosinca, 2017

UKG PORAZIO FONTANU: Veliki „gradski derbi“ Tomi Jerkoviću Kleji i Juri Bartuliću

Jure Bartulić Igor Mihanović Tomo Jerković Kleja Jakov Mihanović Petar Mihanović Nikša Aljinović Nišo

Danima se u Žrnovnici raspravljalo o velikom derbiju, o sudaru dvaju velikih balotaških klanova. Ulog najveći mogući, akteri spremni na sve, a pobjednik samo jedan. Zagrijavalo se velikih i ogromnih 12 odigravanja, igra „živaca“ je krenula od samog početka utakmice.

Igor Mihanović, Petar Mihanović i Jakov Mihanović doveli su Fontanu u ranu 9:3 prednost. Novopečeni boćar druge lige Jure Bartulić i jedan od kraljeva igrališta u Žrnovnici Tomo Jerković Kleja na tu prednost nisu niti trepnuli. Štoviše, nekoliko velikih propusta jednako „nervoznog“ protivnika materijalizirali su u velike punte za 16:11 pobjedu UKG-a u sklopu prvog seta.

Igor Mihanović je odmah reagirao uvođenjem Nikše Aljinovića Niše. Ipak, indisponirane balotaše Fontane taj dan nije bilo spasa. UKG je naprosto bio bolji takmac, a Kleja i Jure imali su samo jednu poruku za kraj:

Žele Striju i njegove momke:

„Od 10 utakmica nama su bitne samo dvije. Ova i ona protiv „Mosora“. Kad i njih dobijemo onda ćemo biti zadovoljni, a po ovom što smo pokazali ta utakmica je samo formalnost. Pobjednik se praktički već zna. To smo mi.“ – kaže nam perspektivni balotaš i boćar Jure Bartulić. Što će o tome misliti perjanica ekipe „Mosor“, još jedan Mihanović i to onaj Ante Mihanović Strija ostaje nam da vidimo.

Comments are closed.