Uskoro zatvoreno balotište u Tijarici: DOGODINE GRAND UVJETI!

HRVATSKO DRUŠTVO VELEBIT IZ ŠVEDSKE: Oršulić i Čogelja najbolji!
30 svibnja, 2022
Austrijanci, Bulić ili netko treći ! RAFFA LIGA KAO UVOD U SVJETSKO PRVENSTVO !
5 lipnja, 2022

Uskoro zatvoreno balotište u Tijarici: DOGODINE GRAND UVJETI!

Piali smo o tome kako mnogo mladih balotaša ili balotaša srednjih godina prepunih energije i entuzijazma kreće u projekte nadmetanja sa “grand” uvjetima. Jedno od tih je i nadmetanje u Tijarici, za koje nam organizator kaže: “Igrači su nam najvažniji”.

Ta izjava gospodina Marka iz Tijarice je svakako dobar uvod u jedno pravo “balotaško sutra”. Ipak, Marko i turniri u bakelitu nisu kombinacija od danas. Teren je napravljen prije 6 godina, a svake godine je održavan turnir na balote. Marko nam kaže: “Dosada nije bilo nikakvih repova, a mi smo se javili u redakciju portala dalmacija balote jer tražimo asistenciju s ciljem podizanja balota u mistu na veći nivo. Pozivamo sve najbolje igrače balota da nam uveličaju nadmetanje.”

U samom objektu postoji kuglana, gdje Markao namjerava napraviti zatvoreni teren za bakelit po uzoru na ostale dvorane u Dalmaciji. Da bi stigla u tu fazu, Tijarica ima dugoročan plan, a to je dobar marketing, “grand” nadmetanje u 2023. godini i izgradnja zatvorenog terena.

Uspjehe koje rade Mirko Delić, Frane Baraban, Jure Stanić i ostali mladi igrači bakelita u svojim sredinama, odlučili su inplemantirati u svoje sredine još neki zaljubljenici u balote poput Marka iz Tijarice, što je veliki dobitak za igru. Koeficijenti za nadmetanje u 2022.godini su 10/5/1,5. Ostale info i kontakt za prijavu potražite ispod:

Comments are closed.