Uzbudljivo u Jesenicama: MLADIN ČIČAK, BRACO I URNEBESNI JOZO TERZIĆ

Veliki derbi u Bastu Bratimu, Milasu i Žuri: RICU I KLEMI MARATON STOBREČA
28 siječnja, 2017
Mate Kesić i „Karlovačko“ ponovno zajedno: KAŠTELA KAO POZNATA DESTINACIJA
31 siječnja, 2017

Uzbudljivo u Jesenicama: MLADIN ČIČAK, BRACO I URNEBESNI JOZO TERZIĆ

Mladin Čičak Braco

Čičak i ekipa

Ako postoji balotaš koji je mamac za publiku, to je nedvojbeno Jozo Terzić Skikalo Mlađi. Ima imena i nadimaka gotovo kao Dikembe Mutombo. Prosječno vrijeme izbacivanja balote mu je 3,2 sekunde. Ukupan broj pucanih balota u odnosu na bližane mu je blizu 70 %, a brzina balote „opasna po publiku“. Showmen na nivou Romea Tomaša uspio je primiriti igrača u velikom naletu Vladu Šarića. Šarić je još jedan u nizu kvalitetnih balotaša sa južne balotašle hemisfere. Ipak, Terzić za to nije imao previše razumijevanja, te slavio rezultatom 2:1.

Od ostalih dvoboja izdvojimo pobjede domaćih Mladina Čička i Brace protiv srčane ekipe iz Stanića, kao i pobjedu gostujućeg „Brace“ i to onog iz Dicma nad Anđelkom Domikulićem Đelom. Obzirom da je Đela jedan od „kraljeva Jesenica“ ovo je više nego respektabilan rezultat za zadovoljnog gosta.

Također, Paško Matas je uspio „primiriti“ zahuktalog mladog asa Ivana Brzovića, rezultatom 2:0. Potonji će morati na dodatne sate treninga kod svog trenera i brata Joze Brzovića, koji je igrao sa i protiv ponajboljih balotaša današnjice, a iste i pobjeđivao.

Anđelko Domikulić Đela Braco

Đela i Braco

Ivan Brzović Paško Matas

Ivan Brzović i Paško Matas

Vlado Šarić Jozo Terzić Skikalo Mlađi

Vlado Šarić i Jozo Terzić Skikalo Mlađi

 

Comments are closed.