Vaterpolo: GILE, TAJSON, MARIN UZINIĆ I STIPE DOMIKULIĆ ISPLIVALI U POLUFINALE

Može li Vlado Bulić do kraja: DERBI DANA VELJI I PETRU
25 srpnja, 2016
Igrač u velikoj formi i jedna „opasna“ kombinacija: DADO GRUICA I DARIO RADOŠEVIĆ
26 srpnja, 2016

Vaterpolo: GILE, TAJSON, MARIN UZINIĆ I STIPE DOMIKULIĆ ISPLIVALI U POLUFINALE

Marin Uzinić

Marin Uzinić

Nevrijeme koje je jučer pogodilo okolicu Splita, točnije Žrnovnicu i Korešnicu, potpuno je nesvakidašnje. 20 centimetara vode na otvorenim terenima bio je put u pronalaženje novih termina odigravanja, ili možda ne!

U Korešnici su se momci uhvatili posla, pripremili igralište za pretposljednji četvrtfinalni dvoboj. U njemu su se Marin Uzinić, Ivan Bašić Gile, Stipe Domikulić i Tomislav Juginović Tajson mnogo bolje snašli od svog protivnika za laganu 2:0 pobjedu. Na papiru bi kaštelani trebali biti bolji „vaterpolisti“ od dubrovaca. Ipak, pokazalo se suprotno.

Viktor Sabljić kao balotaški „trendseter“ ukratko:

Danas je na rasporedu posljednja utakmica četvrtfinala u kojoj bi publika Korešnice trebala imati priliku vidjeti Viktora Sabljića. Viktor je jedan od ambasadora balolota u Dalmaciji. Da bi netko mogao ponijeti taj epitet, osnovna karakteristika je fer i sportsko ponašanje u terenu i van njega. Viktor posjeduje upravo to. Pravi je sportaš i zaljubljenik balota sa istančanim osjećajem za poštivanje protivnika.

Također, na utakmice rijetko dolazi u „krivoj“ odjevnoj kombinaciji ili sa balotama koje vizualno nisu „pogođene“ u smislu boje i sjaja, po uzoru na neke iskusnije igrače i legende balota, što ga stavlja u red najvećih balotaških „trendsetera“ u regiji.

Viktor Sabljić 1

Viktor Sabljić

 

Comments are closed.