Veliki Njemac na tronu ! ZDRAVKU KATUŠIĆU ŠVABI POJEDINAC U OMIŠU

Prezentacija boćanja na Korzu
11 rujna, 2020
DUGOPOLJE “NA LOKVI” 2020 TROJKA (3+1): Dodoja, Rogošić i Smodlaka prvi !
13 rujna, 2020

Veliki Njemac na tronu ! ZDRAVKU KATUŠIĆU ŠVABI POJEDINAC U OMIŠU

Kada pričate o igračima sa najviše srca, fajta i mu.. onda je jedno ime nezaobilazno. On može igrat loše, neprepoznatljivo, danima, sezonu, četiri sezone. Ali, ako treba dobit utakmicu, jednu jedinu važnu utakmicu, jedan jedini važan, “taj” turnir, Zdravko Katušić Švabo, hladnokrvni Njemac je Vaš čovjek. A pojedinac Omiša je “taj” turnir.

Nagrada “onako”, stranaca nema, a praćenost najveća moguća, na Priku (dio Omiša) poluratno stanje. To je pravi turnir.

Publika u Omišu je imala što vidjeti u finalu, 16:14, 16:14. Marin “Grande Mentore” Ribičić je imao svoje šanse. Vodio je u oba seta. Ali Švabo je taj koji je slavio u meču dva doajena omiških balota. Marinova boljka u vidu kojeg pogotka više je bila na dispoziciji tokom finala, jednako kao i Švabin “trademark”. Švabo nikada kratku balotu nije stavio van mete. Dva od deset pogodaka po kratkim balotama pogađaju metu. Ako uz to pogodite još šest balota, to u bakelitu znači da ste pucali 80 posto. Sreća?! Ne, samo principi bakelita koji se usvajaju godinama. Švabo tu igru igra godinama i puta nekoliko.

Pred kraj drugog seta Švabi je balota “odradila”. Balota odradi po zaslugama. Pravi turnir i pravi šampion. Nada je da će legendarni Marin Ribičić svoju šansu za titulu imati priliku iskoristiti dogodine, jer Omišu bez ovog nadmetnja nedvojbeno fali jedna dimenzija.

Osvajači pojedinca u Omišu po godinama održavanja:

Comments are closed.