Visinske pripreme: UMJESTO MARETIĆA NA MOSORU ZAVRŠIO VATRENI PUCAČ TONI BAŠIĆ

Mlade nade, Jure i Jure: IVAN ŽULJEVIĆ PONOVNO AKTIVIRAO ŠAJU
17 kolovoza, 2016
Brnaze “Masters”: 32 EKIPE I ELITNI TURNIR
18 kolovoza, 2016

Visinske pripreme: UMJESTO MARETIĆA NA MOSORU ZAVRŠIO VATRENI PUCAČ TONI BAŠIĆ

Toni Bašić

Toni Bašić

Nismo sigurni da li trenutna „zvijezda balota broj jedan“ ima išta s ovim, ali znamo da se Toni Bašić ozbiljno priprema za završnicu sezone. Isto tako, tenzije na relaciji „rođaka“ i Mate Kesića izgledaju kao prošlost.

Toni Bašić je jedan od najkvalitetnijih pucača u balotama. Osvajanje turnira mu nije strano. Nekoliko ih je već u njegovoj kolekciji, a kao najzapaženiji rezultat nameće se finale turnira u Stobreču, u kojem je prije godinu i pol dana bio na rubu pobjede u trećem setu. Nakon te utakmice bilježi određeni pad. Ipak, Toni se odlučio vratiti i po uzoru na „sinjskog Ronalda“ jako ozbiljno trenira. U sklopu priprema za Kacunar i Omiš odradio je trening na vrhu Mosora.

Osim kombiniranja u treningu Toni se „dokopao“ do Anđelka Domikulića Đele kao suigrača. Dva ponajbolja igrača iz Dubrave jako su kompatibilni kao ekipa i u terenu odlično izgledaju. Đela kao da nikad nije bio smireniji, a Toni „poslušniji“. Učinak unutar igre ova dva istinska zaljubljenika u balote nikad nije ni bio upitan. Također, Đela sve dominantnije izgleda na modernim igralištima, koja nominalno ne pašu njegovom stilu igre. Svojim izraženim osjećajem za dužinu balote i čitanjem podloge, Đela je sve spreman nadoknaditi.

Na Mosoru je Toniju društvo sigurno radio još jedan od Đelinih najomiljenijih suigrača Zvone Čotić, kao i Tomislav Bašić, za što dokazi postoje. Također, momci su željeli prikriti da je i sam Đela bio na Mosoru. Ipak, naši „paparazzi“ su doslovno „iz šume“ uhvatili i njegovu fotografiju, što bi mogao biti dokaz da se radi o momčadskim pripremama.

Konkurencija oprez.

Anđelko Domikulić Đela

Anđelko Domikulić Đela

Comments are closed.